Ribolovac 491 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan "Oca li vam mangupskog..." Jes da sam malo utucen sto nije bio Tini ali sta reci posle 6254-te posete Pauku i njegovom gostoprimstvu.Hvala ! Sala na stranu , stara ekipa, stara deonica i neki novi ljudi postadose prijatelji. Sta pozeleti vise . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto, pa znao sam da si utucen i mogu ti reci da nisi jedini. Skoro svi su mi rekli da je bez mene onako.. lepo ali tuzno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan "Oca li vam mangupskog..." Jes da sam malo utucen sto nije bio Tini ali sta reci posle 6254-te posete Pauku i njegovom gostoprimstvu.Hvala ! Sala na stranu , stara ekipa, stara deonica i neki novi ljudi postadose prijatelji. Sta pozeleti vise . Ma nemoj ti da mi se vadis tu na brojanje poseta,ja reko da se nisi smorio sto nisi znao da mi odgovoris na pitanje oko preticanja kolone vozila....Sada je sve u redu;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Eto, pa znao sam da si utucen i mogu ti reci da nisi jedini. Skoro svi su mi rekli da je bez mene onako.. lepo ali tuzno. Eto,nije jedini, sve vreme sam bio utucen i oci su mi vlazile i nisam mogao dobro da vozim zbog tebe. Na kraju sam ukapirao da mi vizir ne dihtuje kako treba ;D ;D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, pa znao sam da si utucen i mogu ti reci da nisi jedini. Skoro svi su mi rekli da je bez mene onako.. lepo ali tuzno. Eto,nije jedini, sve vreme sam bio utucen i oci su mi vlazile i nisam mogao dobro da vozim zbog tebe. Na kraju sam ukapirao da mi vizir ne dihtuje kako treba ;D ;D !! Ma da,evo i ja,ne znam zasto ali svaki put kada sam ugledao blato setio sam se tebe Gogi... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan @ Misirac Ambrozija spremna u crnoj i beloj boji , lipidna misicna masa umrtvljena,konak imas kad god pozelis . A i dodjes mi druzenje jer utece u DM . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene posle par dana, Misirac nisi jedini koji je malo zakasnio. Veliki pozdrav celoj ekipi sa voznje, zaista je bilo sjajno, stvarno jedna od najlepsih lokacija u srbiji za voznju, jos kad na sve to dodje sjajna ekipa, pogodak je pravo u centar. ps. Alanser je popravljen u rekordnom roku, hvala svima koji su pomagali da upalim motor, narocito Pauku koji se par puta dobo oznoio. Veliki pozdrav svima!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto, pa znao sam da si utucen i mogu ti reci da nisi jedini. Skoro svi su mi rekli da je bez mene onako.. lepo ali tuzno. Eto,nije jedini, sve vreme sam bio utucen i oci su mi vlazile i nisam mogao dobro da vozim zbog tebe. Na kraju sam ukapirao da mi vizir ne dihtuje kako treba ;D ;D !! Ma da,evo i ja,ne znam zasto ali svaki put kada sam ugledao blato setio sam se tebe Gogi... ;D ;D :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, Mladenovčani! dobro ste prošli pošto mi dvocevka sa patronima soli i bibera nije bila pri ruci kada ste mi zazujali oko kuće pa da vam sprašim da se češete do tamo i nazad, a dobro ste znali da je junior u peščari i da će srce da mi iskoči. Drugo! Svaka čast svima i stvarno mi je žao što nisam išao, i Treće! Skorije ponovo ali na duže i više saputnica !!! Može i ovakvi krševi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto deda matori, pa ovakvu erotiku da gleda i jos da kvari nas mlade... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Komsho,ova mi lici na jednu malu iz Mladenovca! Pera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nezaa99 1 Napisano Jun 30, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav celoj ekipi, da ovežimo malo ovu objavu. Pogledao sam ovaj članak pre nego što sam se odlučio i ja da napravim zajedno sa devojkom turu Novi Sad, Srebrno Jezero, voznja Djerdapske Klisure, poseta Golubačke Tvrdjave i poseta Arheološkom nalazištu Lepenski Vir. Malo je reći da sam oduševljen pogledima i iskustvom, definitivno vredan dvodnevni izlet koji bi svakome preporučio!! Pitanje za vas (ukoliko neko ovo i dalje čita), gde se tačno nalazi tačka na kojoj se treba stati sa naše strane kako bi ugledali tu čuvenu stenu u Rumuniji? Jeste da je bilo teško odvojiti oči od Dunava i prelepog pogleda ali nam je negde ta stena promakla. Hvala na odgovoru unapred, a ako nekoga zanima kako je izgledala naša tura u ovoj 2021. godini, bacite pogled na link, okačili smo klip na youtube. Puno pozdrava!! https://youtu.be/h90B4dOd3Pchttps://youtu.be/h90B4dOd3Pc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...