johnynovak 5 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas je malo falilo da posle iscrpne voznje po pescari padnem u sred centra grada. Vracao sam se sa danasnje voznje u pescari i skrenuo iz 29. novembra u Dimitrija Tucovica i idem srednjom trakom za pravo a sa moje desne strane idu 3 vozila i skrecu jedan po jedan u takovsku, i dok sam ja lagano po otvaranju semafora kretao dalje u dimitrija tucovica opel kadet, 3. u toj kolonici koja je skretala desno odjednom krenu na levu stranu jer se covek predomislio i hteo ipak pravo(iako je traka samo za desno) i tako on mene udari u zadnji desni kraj motora, otprilike levim krilom me ocesao po gumi i po zadnjem blatobranu. Na neku neverovatnu srecu ostadoh na motoru i ne padoh (verovatno zbog danasnje voznje po pescari). Produzio sam jos malo i stao na cosak a on stade ispred mene, razmisljao sta da radim ali decko koji je izasao je bio toliko uplasen da nisam zeleo da se bilo sta natezem a vala nisam imao snage ni za verbalnu raspravu a kamoli za fizicku. Sve se srecno zavrsilo na svu srecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da se sve fino zavrsilo. Ima li neke stete na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Novembar 2, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E bre Johny, ja se iscimao do pescare da se vidimo, a Nenad mi rece da si krenuo nazad, moguce da smo se sreli negde pre Banatskog Novog Sela, ja svirao a neko ko lici na tebe prozujao ka Pancevu ;D Eto da si me sacekao ovo se ne bi desilo Sala mala, sva sreca pa je sve proslo dobro ! Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu da je sve prošlo kako treba.Neka šteta na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao Nemoj sada da se nerviras zbog neke stete mozda na motoru , vec se raduj tome sto si citav i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni najmanje ogrebotine, zato nisam ni imao razloga da nesto divljam decku (a kao imao sam snage ) E bre Johny, ja se iscimao do pescare da se vidimo, a Nenad mi rece da si krenuo nazad, moguce da smo se sreli negde pre Banatskog Novog Sela, ja svirao a neko ko lici na tebe prozujao ka Pancevu ;D Eto da si me sacekao ovo se ne bi desilo Sala mala, sva sreca pa je sve proslo dobro ! Pozdrav ! Ako smo se mimoisli posle 4 onda sam definitivno bio ja Stari regler mi sjebao akumulator ali nekako covek uspe da ga povrati ali se prazni dosta brzo pa nisam hteo da rizikujem ali dok sam ja provalio da sve sljaka kako treba jer se u onoj voznji po pesku akumulator lepo napunio vec sam bio u BG A definitivno moras da menjas motor pa i ti sa nama da ides na OFF malo, da vidis kako je zarazno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, prepade me covece, hvala nebesima da si se izvukao bez zescih ostecenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice stete na motoru i kad bi je bilo nije problem, zato postoji kasko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan SVE JE DOBRO STO SE DOBRO SVRSI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 3, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao . Vidis da iskustvo off-a pomaze i u gradu . Juce te bas poteralo . Prvo murija u Uljmi onda taj indijanac u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Neka si ti ziv i zdrav, i prav! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao . Vidis da iskustvo off-a pomaze i u gradu . Juce te bas poteralo . Prvo murija u Uljmi onda taj indijanac u BG. sobzirom da mi je malo baksuzan dan bio ne znam kako nisam nijednom pao na onom pesku ??? a bilo je vala par situacija, pogotovo kad mi se zamalo prevrnuo motor kad smo stali kod johann-ovog mesta pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu, ozvezicu staru Sinoc oko 20h kod studenjaka malo je falilo da se skucam u auto, sto? jer budala nije pogledala u retrovizor pre nego sto je napravio polukruzno preko pune linije i to sa autobuskog stajalista. detaljnije, spustao sam se sa bezanijske kose pored 11. aprila, prolazim kroz semafor, brzina negde 50-60kmh, i kako sam prosao semafor lik samo izlece ispred mene, stajao je na stanici kod one pekare kod studenjaka u pravcu ka opstini i odjednom je resio da bi ipak da ide ka zemunu ulicom tosin bunar, nabo sam obe kocnice i greskom stisnuo i kvacilo usled cega je je usledilo proklizavanje zadnjeg tocka prvo na desnu stranu a onda i na levu, u glavi sam vec video prvo kako udaram u auto a drugo usled proklizavanja zadnjeg tocka kako padam na desni bok zajedno sa motorom, sve to u delicima sekunde se desava, ne znam kako ali uspevam da zadrzim motor na tockovima a ova budala umesto da ubrza svoje okretanje on je jos i usporio malo, nekako sam prosao iza njega i stao, pogledam gde je a on na semaforu, okrecem se i stajem pored njega i samo cekam da mi kaze sta hocu ili sta mi nije jasno i da ga sahranim u autu, na svu njegovu srecu nije to rekao nego je odgovorio sa klasicnom recenicom "NISAM TE VIDEO STVORIO SI SE ODJEDNOM", pitam ga da li je normalan kad radi preko pune linije polukruzno, kaze u pravu si ti ali odjednom si se stvorio, samo sam zaklopio vizir i otisao dalje jer sam znao da ako nastavim mozda nece izaci na dobro jer mi je ova nedelja i ovako dovoljno baksuzna, dok sam odlazio setio sam se i sta mi je jos bilo u rancu koji sam izgubio, bambusov stap, nesto kao mala bejzbolka, poklon australijanaca od letos inace u pitanju je bila bordo ford fiesta i razumeo bi da je bilo u toku dana pa da nije video ali vec je pao mrak i farovi su ukljuceni, ali majmun da je pogledao u retrovizor mozda bi me i video, sledece sto pravim jeste fotrola na kormanu za keramiku od svecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si se ti izvukao a za budalu nemam komentar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 11, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Juce u po bela dana, Abdulah i ja peglamo uz Vrdnik ka Novom Sadu, opusteno se vozimo ka Horgosu da uradim servis na 1000 km na Stromu i na jednoj krivini ja iz predostoroznosti drzim desnu stranu trake zbog bolida koji vole da voze po celom putu, kad mi u susret izlece dzipcina od Touarega koja divljacki pretice kamion i zanosi se duboko u levu stranu desne trake, sta sam uradio i kako sam kroz sumu provezao motor pojma nemam, a da nisam ljosnuo ??? :o stao sam odmah posle toga da se priberem i Abdulah mi kaze svaka cast kako si ga izbegao, ali se ja ne secam sta sam uradio odmaramo malo tu i nastavljamo dalje, ovog puta Abdulah preuzima vodjstvo i u sledecoj krivini ista stvar, noge su nam se odsekle obojici od nepormisljenih budala ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan odlicna ideja za svecice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 11, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno ne znam odakle i odkad toliko kaleja u saobraćaju. Ovo je neizdrživo, ja svaki dan imam bar jednu situaciju na granici incidenta sa sličnim budalama. Ko do sad nije poludeo, taj nije normalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano April 11, 2009 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao . Vidis da iskustvo off-a pomaze i u gradu . Juce te bas poteralo . Prvo murija u Uljmi onda taj indijanac u BG. sobzirom da mi je malo baksuzan dan bio ne znam kako nisam nijednom pao na onom pesku ??? a bilo je vala par situacija, pogotovo kad mi se zamalo prevrnuo motor kad smo stali kod johann-ovog mesta pada UF UF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 11, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Juce u po bela dana, Abdulah i ja peglamo uz Vrdnik ka Novom Sadu, opusteno se vozimo ka Horgosu da uradim servis na 1000 km na Stromu i na jednoj krivini ja iz predostoroznosti drzim desnu stranu trake zbog bolida koji vole da voze po celom putu, kad mi u susret izlece dzipcina od Touarega koja divljacki pretice kamion i zanosi se duboko u levu stranu desne trake, sta sam uradio i kako sam kroz sumu provezao motor pojma nemam, a da nisam ljosnuo ??? :o stao sam odmah posle toga da se priberem i Abdulah mi kaze svaka cast kako si ga izbegao, ali se ja ne secam sta sam uradio odmaramo malo tu i nastavljamo dalje, ovog puta Abdulah preuzima vodjstvo i u sledecoj krivini ista stvar, noge su nam se odsekle obojici od nepormisljenih budala ??? Da se nadovezem na komentar posto sam u par dana imao jos identicnih situacija na prokletoj ibarskoj (koju mrzim iz dna duse). Pazite se kad vidite da vam ide kamion u susret!!!!! Novi fazon je preticanje ali da ne pogledas sta ti ide u susret iako bi umesto motora mogao da bude sleper, nasi omiljeni vozaci ipak vole da preticu u nepoznato sto meni ne smeta ako je im u suret veselo juri neki kamion ili traktor ali mi extremno smeta ako je u pitanju motor. Posto slepere ne vozim, a mozda cu poceti, samo ponavljam, pazite se kamiona koji vam idu u susret, odnosno retosa koji idu iza!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 12, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni su eksplicitno sugerisali da izbegavam Ibarsku iz sve snage, po svaku cenu. A ako pocnes da vozis tenAk, da vidis kako ce se svi sklanjati. Meni za sad pomaze besomucno blicanje i sirena, po gradu i van...a vozam se aktivno tek 5 dana... Definitivno ugradjujem dvoglasnu kompresorsku sirenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 12, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ma to je vec standardno, to svi cim se nadju iza kamiona a u susret im idem ja obilaze sasvim komotno, a ja jedva ostanem na putu... juce u NS -u na bulevaru neke budale su pokusale da me sateraju sa puta. ja vozim laganini u desnoj traci, kad budala iz leve trake samo cimne volan i krene da se prestrojava preko mene! ja kocim, on mi se ubacuje i vozi 40kmh. ja predjem u levu i obidjem ga i vratim se u desnu(jer trebam uskoro da skrenem desno), ovaj mi se opet odjednom stvori sa leve strane i krene da se preko mene prestrojava! pogledam, a u autu neka 4 debila se cerekaju i gledaju me. ja dao gas i bukvalno bezao od budala :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao . Vidis da iskustvo off-a pomaze i u gradu . Juce te bas poteralo . Prvo murija u Uljmi onda taj indijanac u BG. sobzirom da mi je malo baksuzan dan bio ne znam kako nisam nijednom pao na onom pesku ??? a bilo je vala par situacija, pogotovo kad mi se zamalo prevrnuo motor kad smo stali kod johann-ovog mesta pada UF UF nije bilo nista to strasno, samo me savladao umor od onog peska Sezona jos nije ni pocela kako treba a vec su veliki problemi, nadam se da ce ovi ljudi poceti malo vise da paze jer sve je vise motora na ulicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan ma to je vec standardno, to svi cim se nadju iza kamiona a u susret im idem ja obilaze sasvim komotno... Sto pre se naviknete bolje po vas. Ja sam jesenas ujurio coveka i zaustavio i srećom osim verbalnog peglanja nisam napravio nista gluplje i od tada kad se sporije vozilo (traktror) približava u susret ja ovo očekujem i prikočim. Isplatilo se više puta a najviše mi se isplatilo što sam pregrmeo nerviranje i ne dam kretenima da mi kvare uživanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan johnynovak pa ti si meni srao pre nedelju dana kad sam uzimao stare svecice da brusilicom skidam keramiku sa njih a sad ces mi ih traziti a ? ) aj napravi dve futrole kad ih budes pravio (ona guma od koje si pravio naslon-jastuce za kofer je idealna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...