ducati unlimited 0 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim u izboru foruma ali zamolio bih urednike da premeste ako je greska ,ali ovo moram da vam odmah ispricam. U potrazi za podkapama i pratecom opremom na saitu moto kuce Lazarevic iz KG-a(nije reklama) nadjoh heldove podkape za 440 din i zastitu za patike veoma povoljno. Poenta moga odusevljenja nije cena vec poslovnost doticne kuce ,poslao sam upit dali je moguce da mi se posalju dve potkape i zastitniki za patike (posto nekada vozim i u patikama kada soliram po gradu) pre pola sata i na moje zaprepascenje stize odgovor u roku od 10 min da je moj zahtev prihvacen bice poslato sutra a stize u utorak. To je ta poslovnos prema kojoj treba teziti ,ljudi NEDELJA je danas .(jos uvek nemogu da verujem (prebacio sam se u mislima izvan ove nase Srbske dimenzije ) ali ni nemci gde sam provewo neko vreme ne odgovaraju nedeljom) E da potka pe su veoma kvalitetne kombinacija pamuk i likra ja sam jednu nosio 2 godine ,ne znojim se kao u pamucnoj i mislim da je cena kvalitet prava stvar ili najbolja kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko je taj stitnik za patiku? video sam takav isti u louis-u pa sam mislio da narucim ali ako ima i ovde brze ce mi stici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan 300 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imas sve cene ovde: http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/index.html trebalo bi da im radi site. P.S.Ako neko smatra da je reklama , brisite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 5, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice potkapa, ne znam da li je jos uvjek aktuelna Endurcova proizvodna linija, od toga, tesko moze bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice potkapa, ne znam da li je jos uvjek aktuelna Endurcova proizvodna linija, od toga, tesko moze bolje. Da, ova podkapa sa slike gore, kao prvo, ima sav po sredini glave sto ce se lepo osetiti kad se stavi kaciga na glavu, i drugo, ima ovaj spoj izmedju ociju koji upada u vidno polje. Endurceve podkape nemaju ni jednu od ove dve mane. Kao i mnoge druge u ostalom, pa treba obratiti paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice potkapa, ne znam da li je jos uvjek aktuelna Endurcova proizvodna linija, od toga, tesko moze bolje. Da, ova podkapa sa slike gore, kao prvo, ima sav po sredini glave sto ce se lepo osetiti kad se stavi kaciga na glavu, i drugo, ima ovaj spoj izmedju ociju koji upada u vidno polje. Endurceve podkape nemaju ni jednu od ove dve mane. Kao i mnoge druge u ostalom, pa treba obratiti paznju. Held ima i potkape sa jednim otvorom, one su i jeftinije od ovih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Held ima i potkape sa jednim otvorom, one su i jeftinije od ovih. Drago mi je! Mada i ovaj model moze da se koristi. Kad se posecuje banka, recimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ljubici [search na forumu] je ova held potkapa sa slike pocela da se rasiva manje od mesec dana po kupovini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ljubici [search na forumu] je ova held potkapa sa slike pocela da se rasiva manje od mesec dana po kupovini... I meni je pocela oko ociju kada sam zevao ispod kacige, ali nista strasno, da se resiti taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Held ima i potkape sa jednim otvorom, one su i jeftinije od ovih. Ali su veci krs. pamucne su 100%, i mnogo brzo se razvuku. Pretpostavljam da su ove malo cvrsce i elasticnije... Sta je sa tim Endurcevim potkapama? Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Da, ova podkapa sa slike gore, kao prvo, ima sav po sredini glave sto ce se lepo osetiti kad se stavi kaciga na glavu, i drugo, ima ovaj spoj izmedju ociju koji upada u vidno polje. Endurceve podkape nemaju ni jednu od ove dve mane. Kao i mnoge druge u ostalom, pa treba obratiti paznju. Ali su veci krs. pamucne su 100%, i mnogo brzo se razvuku. Pretpostavljam da su ove malo cvrsce i elasticnije... Imam ovakvu, jeste da su krenuli savovi (deo izmedju ociju) da popustaju, ali za te pare... Ono sto meni bas smeta jeste taj sav po sredini-iako zvuci preterano on zaista zulja. Posto je pamuk, isteze se i onda kada stavljam kacigu podkapa se nabira na celu, tada deo kacige dodje preko tog nabora od sava i zulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 5, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ne moze sve od Helda da bude kvalitetno kao jakne i kisna odjela!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam problema sa tim savom, uopste me ne zulja. A onaj deo sto se rasio, resena stvar, baba je sve sredila i sad je jos jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 5, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je u principu potrebna podkapa? Ja imam jet kacigu i koristom wind stoper (doduse ja retko vozim preko 100km/h , ako to ima veze ). Nikada mi nije bilo hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jer me siba vetar ispod brade. Ne znam kako se zove deo kacige sto sluzi da se to ne desava (ko zna na sta mislim nek me dopuni), ali moja ga nema. Drugi razlog je sto mi je lakse da operem podkapu nego unutrasnjost kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan koliko je u principu potrebna podkapa? Ja imam jet kacigu i koristom wind stoper (doduse ja retko vozim preko 100km/h , ako to ima veze ). Nikada mi nije bilo hladno. Uhhh, probaj pa ces videti. Kad sam prvi put nosio podkalu nisam mogao da se nacudim kako je to dobra stvarcica a jeftina. -Manje magli vizir -Ako ti je malo vece kaciga kad stavis podkapu dodje taman kako treba -Lakse je oprati podkapu nego kacigu ima jos dosta dobrih stvari ali trenutno ne mogu da se setim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 5, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je u principu potrebna podkapa? Ja imam jet kacigu i koristom wind stoper (doduse ja retko vozim preko 100km/h , ako to ima veze ). Nikada mi nije bilo hladno. Uhhh, probaj pa ces videti. Kad sam prvi put nosio podkalu nisam mogao da se nacudim kako je to dobra stvarcica a jeftina. -Manje magli vizir -Ako ti je malo vece kaciga kad stavis podkapu dodje taman kako treba -Lakse je oprati podkapu nego kacigu ima jos dosta dobrih stvari ali trenutno ne mogu da se setim... Ja imam onu koju sam kupio u Louis-u za 1.95eur, ali ona je tanka koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan koliko je u principu potrebna podkapa? Ja imam jet kacigu i koristom wind stoper (doduse ja retko vozim preko 100km/h , ako to ima veze ). Nikada mi nije bilo hladno. Uhhh, probaj pa ces videti. Kad sam prvi put nosio podkalu nisam mogao da se nacudim kako je to dobra stvarcica a jeftina. -Manje magli vizir -Ako ti je malo vece kaciga kad stavis podkapu dodje taman kako treba -Lakse je oprati podkapu nego kacigu ima jos dosta dobrih stvari ali trenutno ne mogu da se setim... Ja imam onu koju sam kupio u Louis-u za 1.95eur, ali ona je tanka koliko hoces. Sa njom nemam iskustva ali ti preporucujem Held, sa ili bez dva otvora za oci, nebitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo pre mesec dana Held sa jednim otvorom za oci. Za 400 dindzi ja prezadovoljan. Sastav 75% pamuk 25% polyester Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jer me siba vetar ispod brade. Ne znam kako se zove deo kacige sto sluzi da se to ne desava (ko zna na sta mislim nek me dopuni), ali moja ga nema. Drugi razlog je sto mi je lakse da operem podkapu nego unutrasnjost kacige. Evo ja mogu da te dopunim wisperstrip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovakvu potkapu nosio celoe dve sezone i nije pustila ni po jednom šavu ,hvala gospodinu Lalajku ali banke se ne pljackaju sa ovakvim pod kapama, a to ko je lopov videcemo na sudu. U srpskom narodu postoji jedna umotvorina rdjavom ku... i dlake smetaju , šta bi ste hteli za 400 din. na kućnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam i ja kompletirao opremu, kupio sam pantalone, cizme i podkapu. Vozim tokom cele godine i ne svidja mi se hladni vetar oko vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...hteo sam da stavim sliku podkape "u zivo" pa sam greskom stavio ovu sliku sa cenom, sto mi nije bila namera, a inace nije toliko ni placena posto su davali popuste do 70% u toj radnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...