StefanK42 7 Napisano Decembar 2, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: U procesu kupovine prvog Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svima. Da se predstavim, Stefan iz Niša (32 godine), po zanimanju programer. Pre nekih nedelju dana sam položio za motor, a kako već dugo pratim forum, rešio sam da vam se pridružim. Nemam iskustva u vožnji motora, u procesu sam kupovine prvog, ali imam ogromnu želju da učim i vozim. Pozdrav, i nadam se lepom druženju! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4621 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljak, dobro došao. Koji te motor zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanK42 7 Napisano Decembar 2, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: U procesu kupovine prvog Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da nemam iskustva u vožnji, hteo sam da uzmem nesto za pocetak, do 2000 - 2500 eura, dok steknem neko iskustvo, pa ćemo lagano za posle. Generalno me zanimaju enduro motori, to je nesto sto mi je do sada najvise privuklo pažnju, tako da neke od preporuka koje sam dobio su Kawasaki KLE, Aprilia pegaso, pa cak i Peda TEK 250 (misljenja su podeljenja za ovaj). Tako da sam jos u fazi sakupljanja informacija, ali voleo bih da pazarim neki motor uskoro i da krenem da vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6092 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 2092 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Stefane, dobro došao! Sviđa mi se tvoj izbor tipa motora Imaš celu zimu da nađeš nešto dobro, pa da se na proleće vozimo. KLE se meni oduvek baš sviđao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4621 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loš izbor, mada ja bih kineze izbegavala (iz ličnih razloga). Možda već znaš za web sajt https://cycle-ergo.com/ , potražiš model motora koji te zanima, uneseš svoju visinu, visinu prepona (inseam) i vidiš okvirno u kom položaju bi sedeo na tom modelu. To je meni dosta pomoglo u izboru, s' obzirom da sam niska, imala sam veoma mali izbor - recimo kada iz zabave potražim neki enduro/cross (visina sedišta 830mm pa na gore), noge mi na onoj simulaciji ili jedva pipaju zemlju ili vise. Srećno u potrazi i javite se ako dolazite za Leskovac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Stefane, dobro nam došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanK42 7 Napisano Decembar 2, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: U procesu kupovine prvog Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Alexandra995 je napisao: Nije loš izbor, mada ja bih kineze izbegavala (iz ličnih razloga). Možda već znaš za web sajt https://cycle-ergo.com/ , potražiš model motora koji te zanima, uneseš svoju visinu, visinu prepona (inseam) i vidiš okvirno u kom položaju bi sedeo na tom modelu. To je meni dosta pomoglo u izboru, s' obzirom da sam niska, imala sam veoma mali izbor - recimo kada iz zabave potražim neki enduro/cross (visina sedišta 830mm pa na gore), noge mi na onoj simulaciji ili jedva pipaju zemlju ili vise. Srećno u potrazi i javite se ako dolazite za Leskovac. Bas je koristan sajt S obzirom da sam 192cm, mislim da mi nece biti problem - a i na simulaciji noge su mi skroz na zemlji Hvala puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4621 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Moj drug iz Beograda je uzeo BMW GS-a, tvoje je visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6092 Napisano Decembar 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 2092 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre ćeš ti imati problem da nađeš dovoljno veliki motor da se smestiš Govorim iz iskustva. KLE bi trebalo da je ok. Ne znam koliko je veliki taj Peda 250, ali znam da sam se smejao kad sam ga prvi put video, jer kompletno su iskopirali rep (barem vizuelno) sa Yamahe xt660z koju vozim Promenio Decembar 2, 2021 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanK42 7 Napisano Decembar 2, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: U procesu kupovine prvog Prijavi odgovor kao problematičan Znam, kontam da neke necu moci da vozim, ali zato i hocu da vidim sta mi odgovara Ali duga je zima, naci ce se vec nesto. Za KLE sam dobio preporuku, sto zbog masine, sto zbog toga sto sam visok - tako da je to za sada favorit. Ali otvoren sam za predloge uvek (bacicu pogled i na BMW GS-a)... A za pedu, ne znam ni ja, ali cu definitivno da vidim uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1032 Napisano Decembar 2, 2021 Ol' dirty bastard, 643 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, StefanK42 said: Za KLE sam dobio preporuku, sto zbog masine, sto zbog toga sto sam visok.... Na njemu kad sedis kolena su savijena mnogo vise u odnosu na xt ili transalp. Zna da smori taj polozaj.Bar je u mom slucaju bilo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10687 Napisano Decembar 3, 2021 Ne silazi, 2394 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8343 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano Decembar 8, 2021 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, kolega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 88 Napisano Januar 8, 2022 U prolazu, 67 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Pedu Tek 250, visok sam 190cm i težak nešto preko 110kg, i odlično mi leži i ne zamara me na dužim relacijama a ne oseća me kad dodam gas. Pre toga sam imao isto Pedu samo od 125cc X Road 2 i mogu ti reći da sam bio zadovoljan i njim a ovaj je mnogo bolji i kvalitetniji, samo redovno održavanje i nema problema. Takođe prednost kupovine nove Pede Tek 250 umesto polovnog motora koji je prešao 70000km, što je mene navelo na kupovinu, je garancija 2 godine i nema tehničkog 2 godine. Pošto sam i ja iz Niša ako želiš da sedneš i probaš Pedu Tek 250 javi se kad se prolepša vreme i rešavamo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 88 Napisano Januar 8, 2022 U prolazu, 67 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika. Od prošle i ove godine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misauks 16 Napisano Januar 19, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: KAWASAKI KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.12.2021. at 13:31, StefanK42 je napisao: Poštovanje svima. Da se predstavim, Stefan iz Niša (32 godine), po zanimanju programer. Pre nekih nedelju dana sam položio za motor, a kako već dugo pratim forum, rešio sam da vam se pridružim. Nemam iskustva u vožnji motora, u procesu sam kupovine prvog, ali imam ogromnu želju da učim i vozim. Pozdrav, i nadam se lepom druženju! Pozdrav i dobro nam dosao, odmah da ti napisem da probas prvo Peda Tek 250, meni je sa 188 cm mali motor i zbog toga sam odustao, bar za moj ukus je tako, daj nekome da te slika kad sedis na njemu obavezno.. KLE je knap po mom misljenju i od letos sam ponosni vlasnik istog, za sada zadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misauks 16 Napisano Januar 19, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: KAWASAKI KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2022. at 1:48, nikajoka je napisao: Evo par slika. Od prošle i ove godine. @StefanK42 Posalji nam sliku sebe dok sedis na motoru ako mozes, zanima me kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6092 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 2092 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Te slike je poslao @nikajoka I mene zanima kako izgleda na motoru ali i gde je slikana ova treća slika ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanK42 7 Napisano Januar 20, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: U procesu kupovine prvog Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2022. at 1:40, nikajoka je napisao: Ja vozim Pedu Tek 250, visok sam 190cm i težak nešto preko 110kg, i odlično mi leži i ne zamara me na dužim relacijama a ne oseća me kad dodam gas. Pre toga sam imao isto Pedu samo od 125cc X Road 2 i mogu ti reći da sam bio zadovoljan i njim a ovaj je mnogo bolji i kvalitetniji, samo redovno održavanje i nema problema. Takođe prednost kupovine nove Pede Tek 250 umesto polovnog motora koji je prešao 70000km, što je mene navelo na kupovinu, je garancija 2 godine i nema tehničkog 2 godine. Pošto sam i ja iz Niša ako želiš da sedneš i probaš Pedu Tek 250 javi se kad se prolepša vreme i rešavamo. Zdravo, I dalje razmisljam i non-stop gledam sta bi uzeo kao prvi motor, i peda tek 250 mi je i dalje jedna od opcija. Moje razmisljanje je slicno, jeste da je kinez, ali je nov motor za male pare - plus garancija i nema tehnickog 2 godine... Misljenja su ovde malo podeljena kada pitam ljude, ali najverovatnije ce biti neka ovakva varijanta, videcemo Hvala za komentar, dogovoricemo se nesto vec kada se bude prolepsalo vreme Ako u medjuvremenu budem seo na motor, saljem slike obavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 88 Napisano Januar 21, 2022 U prolazu, 67 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve slike su slikane na Čegru iznad Niša a druge dve na Jastrepcu, vozio sam 02.01.2022. relaciju Tešica-Ribare i nazad preko Jastrepca, čisto iz meraka, imam još slika postaviću ih, inače kraj je prelep, i put je dosta dobar. Nisam neki ljubitelj slikanja samog sebe ali prvom prilikom ću se slikati na motoru da vidite razmere. Za sada evo slike ispred prodavnice kada sam ja išao da ga probam. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 88 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, slike od juče. Moja Peda Tek 250 i Ja. Da vas podsetim da sam visok 190cm+ i težak 110kg+ a savršeno mi stoji. Noga mi je na papučici (na drugoj slici) da vidite kako stoji i u kom sam položaju. Nadam se da sam pomogao. Pozdrav Promenio Januar 31, 2022 član nikajoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 88 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno mi je motor u selu ali čim otopli biće u Nišu. Promenio Januar 31, 2022 član nikajoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 88 Napisano Mart 25, 2022 U prolazu, 67 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je bilo više zimovanja. Krećemo sa aktivnim vožnjama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...