malitomic 1734 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Bmw F650 Gs, 2002. godiste, registrovan do Maja 2022. sa predjenih 69700km. Vlasnik sam i prenos ce biti obavezan. Motor imam tek nekoliko meseci i nisam presao puno, oko 1000km. Nije mnogo, ali dovoljno da sve uocene nedostatke uklonim ili makar dovedem po svom ukusu. Kod prethidnog vlasnika motor je ceo ofarban u metalik crnu i dodati su plavi detalji koje sam ja prilicno korigovao. Inace sve plastike su vise puta skidane i sve je detaljno pregledano tako da nije farban zbog neke havarije vec iz estetskih razloga. Pre kojih desetak dana uradjen je kompletan servis sa zamenom ulja i filtera i ciscenjem ubrizgavanja, stavljena je i nova prednja Mitas guma. Prakticno je bez ulaganja za celu predstojecu sezonu Razlog prodaje je taj sto sam uzeo isti takav samo malo mladji 2005. Platicu ga kad prodam ovaj Cena je 2350e Tel 060 4421566 Milan Motor ce se prodavati sa obicnim fabrickim auspusima, a Remuse koji su trenutno na njemu stavljam na novog Trenutno postavljam par slika koje imam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi negde od cetvrte strane moze se videti sta je sve radjeno sa ovim motorom od kad je kod mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da dopunim oglas lepsim i svezim fotkama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan/rezervisan narednih 15-ak dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 25, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je motor. Novom vlasniku puno sretnih kilometara Ja svoje majstorisanje oko novog F650 Gs nastavljam u onoj temi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...