Arso 2476 Napisano April 18 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2012 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Greškom kupljen emergency key set (brava i ključevi kojima se otvara sedište u slučaju da ostanete bez struje) odgovara za ADV 150 i ADV 350. Novo ne montirano na motor, a cena je stvar dogovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa97 15 Napisano April 24 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena prvog servisa na 1000km? I kako ste vi rešili lupkanje kofera? Promenio April 24 član Misa97 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc 77 Napisano April 24 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022, ex Honda Silverwing 400 2001, ex Yamaha Majesty 250 1999, ex Yiben 50 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo manje od 10000 al je to bilo pre dve godine, a sto se kofera tiče rešio sam tako što sam se navikao, a i slušam muziku stalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 138 Napisano April 24 U prolazu, 70 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Forzi rjesio lupanje kofera tako da sam na plocu zalijepio filcane naljepnice (koje inace idu na stolice i namjestaj) tocno na mjesto one 4 tocke gdje kofer na sebi ima gumene ublazovace koji ocito ne rade svoj posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cop32132 2 Napisano April 25 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/6/2023 at 7:32 PM, QmBGD said: Evo, malo sam ga isprljao da bar liči na "ADV". Kad ga budem prodavao: "Garažiran, nikad vožen po kiši..." @QmBGD gde si kupio ovu tunel torbu i koliko si platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4427 Napisano April 25 Drug član, 981 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Baniša je izvor Givi (i ostale) opreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 239 Napisano April 26 Zainteresovan, 167 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD hvala @Cop32132 imam novu, naravno. Imam više modela tunel torbi, možeš se javiti na viber +381621790781 da ti pošaljem slike mdoela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dux.1 8 Napisano April 28 U prolazu, 4 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Adv Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2025. at 21:34, Tomek_Nexus je napisao: Ja sam na Forzi rjesio lupanje kofera tako da sam na plocu zalijepio filcane naljepnice (koje inace idu na stolice i namjestaj) tocno na mjesto one 4 tocke gdje kofer na sebi ima gumene ublazovace koji ocito ne rade svoj posao. Ja sam takve podmetace kupio u Lidlu,nema vise problema sa koferom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 138 Napisano Maj 1 U prolazu, 70 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 4. 2025. at 20:57, Dux.1 je napisao: Ja sam takve podmetace kupio u Lidlu,nema vise problema sa koferom Da i ovi moji su iz Lidla Makar namjeravam umjesto njih stavit one gumirane koji se znaju kod namjestaja koristit za ublazivanje zatvaranja vrata, da ne lupa direkt drvo na drvo. Ovi filcani se napiju vode kad ga perem il ako me kisa ulovi pa ljepilo ne drzi najbolje dok se ne osuse... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...