Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga MT Blade Boss kupljena pre neku godinu nova, veličina XL. Korišćena je vrlo malo, od mana naveo bih nedostatak dela kojim se otvara i zatvara otvor napred, i mrlja na viziru koja se iznutra uopšte ne primećuje, naravno ove dve stvari ne utiču na funkcionalnost kacige. Ima integrisane naočare za sunce koje takođe odlicno funkcionišu, dolazi u fabričkoj torbi. Cena 7000 din. Kožna jakna Modeka veličina 56, ja sam visok 185 cm i težak 85 kg meni je skroz taman, stanje odlicno, sve na njoj funkcioniše u najboljem redu. Cena 9000 din. Kožna jakna Louis veličina 52, ova jakna mi je takođe taman, stanje je odlicno, sa po nekim tragom od insekata, takođe na njoj sve funkcioniše u najboljem redu. Cena 9000 din. Jakna bez zimske postave marke Clover, velicinu ne mogu da nađem gde piše iskren da budem, meni je veća možda za pola broja, stanje takođe odlicno, sve na njoj funkcioniše u najboljem redu. Ima protektore za ramena i laktove. Cena 4000 din. Sve sto vas zanima tu sam da odgovorim, da izmerim detalje koji vas interesuju, jednostavno šta god budete tražili od mene sto se tiče mera tu sam da što bliže predstavim. Razlog prodaje je kupovina nove, naravno bolje, moto opreme. 0628903564 Zlatko Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Promenio Novembar 26, 2021 član Zlatko LA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Modeka. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Louis.Izvinjavam se za kvalitet slike, sve ovo je odrađeno na brzinu, naravno saljem detaljne slike ako nekog bude zanimalo.Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Clover.Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nove cene kožnih jakni. Modeka - 8500 rsd Louis - 8500 rsd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Clover prodata kolegi sa foruma. Neka ga sluzi u zdravlju! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Louis jakna prodata. Ostaje jakna Modeka i kaciga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Decembar 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pantalone Probiker bukvalno kao nove, veličina 50, dužina nogavice je 110cm. Širina struka je 43cm. Cena 3000 din. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Promenio Decembar 13, 2021 član Zlatko LA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Decembar 13, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LAzainteresovan sam...daj tvoju visinu /tezinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Eol Visok sam 185cm a tezak 85 kg. Meni je idealna velicina pantalona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Decembar 13, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LAMislim da ce odgovarati....jel 110 spoljna strana nogavice Promenio Decembar 13, 2021 član Eol Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Decembar 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Eol Da da, spoljna. Mozda santimetar, dva vise kada merim tacno po spoljnoj ivici. Sve u svemu za motor su bas dobre, da je odelo za svadbu pa da razmisljas. Stvarno su kao nove, ja imam pantalone/farmerice koje nosim, ove su mi visak pa zbog toga idu dalje. Promenio Decembar 13, 2021 član Zlatko LA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Decembar 13, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam dosao kuci merim moje pantalone- sirina struka 48cm....imam 94 kg pa zato razmisljm nadao sam se da cu moci(vidi se da su nove) ....ipak prepustam nekom drugom.Hvala @Zlatko LA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je ovo za nekog do 85 kg, kao sto kažem meni su idealne. Nema problema, hvala na interesovanju kolega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Decembar 16, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone otišle kod kolege sa foruma. Neka ga služe lepo i u zdravlju. Kaciga moze na 6000 din, ispod toga ne ide nidje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...