maski 1033 Napisano Novembar 9, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan sa izložbe oldtajmera 2011. ... dok čekamo gošketa da se vrati sa službenog puta .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Danas... screen capture 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 12, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac-Majstorac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar drugar Gospodin Amano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 15, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan #ono kad posle slikanja pojedeš modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 20, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prolece by Slobodan Gosic, on Flickr IMG_2039 by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Mart 22, 2014 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam se igrao makro tubama i cveticima. Vec sam i zaboravio koliko je zanimljiva makro fotografija, cinjenica da na parcetu cvetne livade 1x1m mozes provesti par sati a da ne napravis dve iste ili slicne fotke... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 22, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan sutra ću da stavim buMbarmaru na jedan ovakav cvet... videla sam takvu fotku pre par godina i sad si me podsetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Mart 22, 2014 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan To bi moralo dobro da izgleda, cekamo rezultat Kako ubedis bubu da saradjuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 22, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ima ih baš mnogo ... naći ću bar jednu koja hoće da pozira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan aj reko da i ja probam malo. ona 3 u 1 macro tube, valja li to chemu? nashao sam to za 8-9$ reko da ne uzimam ako ne radi posao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 26, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan eeextra ti je ovo! posebno mi se sviđa ona sa crnom pozadinom ja čekam moju bumMbarmarastu... vetar kiša kiša... tako se zaređalo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan eeextra ti je ovo! posebno mi se sviđa ona sa crnom pozadinom ja čekam moju bumMbarmarastu... vetar kiša kiša... tako se zaređalo ... Hvala! dal mozhda znash za ove macro tube da mi odgovorish? shto se tiche fotki, zeznuto je uhvatiti pravi fokus jer 1mm pravi oooooogromnu razliku u fokusu, na kraju zatvaranjem blende sam skontao da chu dobiti malo veche podruchje fokusa al kasno, vech sam se napucao fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 26, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ne znam za tube... znaju kanondžije .... ja zato i čekam. nema ništa od plitkog dof-a dok je vetar .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Mart 26, 2014 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ti ovo probavas Charlie Macro tube su super stvar. Sve makro fotke pravim sa njima. Moze da se nadje i za manje od 8$, konkretno od ovih sa donjeg linka sam vec porucivao i nema greske. http://www.ebay.com/...=item27c976c0f2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ti ovo probavas Charlie Macro tube su super stvar. Sve makro fotke pravim sa njima. Moze da se nadje i za manje od 8$, konkretno od ovih sa donjeg linka sam vec porucivao i nema greske. http://www.ebay.com/...=item27c976c0f2 hvala chovek ovo je napravljeno sa klasichnim objektivom samo shto mu je skinuto zadnje sochivo i nisam neshto zadovoljan, zato pitam za tube. nashao sam na aliexpresu za 7$, mislim da chu odande da naruchim jer mi lakshe nego paypal zezanje a i imao sam onaj peh kad su mi maznuli 30$ sa paypala, pa sad zaobilazim.. ne znam ko neki dan reche kad na mini livadi mozhe 3h da fotkash i da se skoro ne pomerish macro je vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 26, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan gliga je rekao ... a ti zapeo zvezde, pa zvezde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 27, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, uhvati je kako imash toliko fokusa? meni je vrlo mali "prozor" fokusa kad fotkam macro. tipa, videla bi se super al sve oko nje bi bilo mutno do zla boga. @Gliga- jel, a na koju foru podeshavash otvor blende kad stavish tube? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 27, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bilo je dosta svetla (a vetar duva čitavo jutro) pa nisam odvrnula blendu... iso 100 f 9 1/250 bežala je nekoliko puta al se onda sama popela. skontala je da ću prestati da je maltretiram ako mi ispozira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Fenomentastichno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka vam čast! Fotografije su fantastične...meni bar kao laiku naspram vašeg znanja ,umeća i opreme naravno..... Elem... Mene muči neka druga vrsta fotkanja, a da kažem da je u makro modu... Supruga se bavi pravljenjem Steampunk nakita, ima on line shop i trebaju mi instrukcije od vas iskusnih kako prvo napraviti light box i podesiti aparat ,bar približno da dobijem kako tako solidne fotke koje bi mogao da stavim na net, tj. on line prodavnicu. Na netu ima par tutorijala za pravljenje boxa, ali ja se dvoumim oko materijala: leksan ili mlečno beli klirit....trebaju mi lampe sa hladnim svetlom (dali je dovoljno 3 kom sa štedljivim sijalicama koje daju po 150 w klasične) i naravno aparat koji imam Canon G12, ali bez ikakvih dodataka. Znam da treba makro objektiv, ali će to malo sačekati.... Znači za što manje novca da dobijem neki bolji kvalitet fotografija...za sada .... Svaki savet je dobrodošao znajući svu specifičnost slikanja nakita... Evo par laičkih fotografija čisto da vidite o čemu se radi... Nadam se da se neće shvatiti kao reklama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 27, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan iii jaoooo što je ovo dooobrooo!!!!! genijalno! (malo kasnije ću da odgovorim na pitanje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...pa malo da promenimo...sve sama flora i fauna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da nije u pitanju Peekaboo/Ana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...