vlilis 72 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Kada se covek mane predrasuda obicno dodje do iznenadjujucih otkrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je radjeno sa blicem onda je moguce i 1/4s. Ali ako se vec radi sa blicem onda na M i stavis 1/160 ili 1/200, ISO 100-200 i blenda koja ti odgovara Mene mrzi da probavam ali ako se nakanim jedan dan odradicu sa dva-tri blica i folijama... Neznanje je ponekad baš kreativno. ;D to mu ja sve vreme pričam, nikad umjetnika od njega nećemo napraviti zato lepo vodiš lazu sa sobom kad snimaš nešto i super ti ... em si kreativan em radi bolje od P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je radjeno sa blicem onda je moguce i 1/4s. Ali ako se vec radi sa blicem onda na M i stavis 1/160 ili 1/200, ISO 100-200 i blenda koja ti odgovara Mene mrzi da probavam ali ako se nakanim jedan dan odradicu sa dva-tri blica i folijama... Neznanje je ponekad baš kreativno. ;D to mu ja sve vreme pričam, nikad umjetnika od njega nećemo napraviti zato lepo vodiš lazu sa sobom kad snimaš nešto i super ti ... em si kreativan em radi bolje od P Uzgred, imam i te kombinacije blenda & ekspozicija & iso, ova mi se čini mnogo interesantnijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije ništa spešl, ali me totalno opušta kao wallpaper na kompu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ništa spešl, ali me totalno opušta kao wallpaper na kompu Odlicna fotka - jel' si ti ovo slikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna fotka - jel' si ti ovo slikao? Moja je fotka, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je fotka, hvala Svaka cast !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Moja je fotka, hvala Svaka cast !! Hvala jos jednom Inace, slikano sa 100/2.8 macro, tj. to je bilo isprobavanje nove igracke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A koja igracka je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan A koja igracka je u pitanju? Ups, bio sam malo pospan sinoc, pa nisam najbolje formulisao... 100/2.8 macro mi je nova igracka, a slikano je sa starim, ali i dalje odlicnim Canon 30d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kapljice. Od prvih 50ak pokusaja najbolje sto sam uspeo je ovo radjanje krunice. Nisam nesto puno pripremao, cisto da pokusam. Valjalo bi jos malo da se spustim, nego nesto mi se ledja ukocila. Nastavicu da vezbam ovo Ja sam stigao do ovde. Jes vala flash je bio "ON" Canon EOS 40D Shooting Date/Time Tv(Shutter Speed) 1/4Sec. Av(Aperture Value) F13 Metering Modes Spot Exposure Compensation -2/3 ISO Speed 1600 Lens - Focal Length 105.0 mm Image size 600 x 399 Flash On Color Space Dot Gain 20% File Size 121 KB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zelenilo opusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Tu blizu, odma` pored 'kafice' na Ushcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fotka, al' ti je avatar do 00... Voziiii Miskooo...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fotka, al' ti je avatar do 00... Voziiii Miskooo...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Februar 16, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Fina bubica Bus. Koristis li one nastavke za makro? Evo i jedna iz moje struke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano Februar 18, 2009 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto i od mene I naravno Zenit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 18, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cije je ovo oko Gligo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano Februar 18, 2009 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Cije je ovo oko Gligo? Njegovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 18, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Covjece, oko ko u djavola samoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo macro? Valja li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Oko od macora je vrh...Bravo Gligo!! Sa cime skljocas?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano Februar 19, 2009 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Oko od macora je vrh...Bravo Gligo!! Sa cime skljocas?? Hvala, hvala Slikano sa canon a570. @Evil_zo Bas izgleda malo sablasno. Ali ta macketina je vise nalik plisanoj igracki nego djavolu, definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna cestitka za Gligu, i za macora naravno Odlicne fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Fina bubica Bus. Koristis li one nastavke za makro? Stoje u kutiji, zaboravio sam kako izgledaju. Dobro me podseti, bas cu da ih probam malo. Evo nešto i od mene Zaista je nestvarno ovo okce, svaka cast ! Da li je ovo macro? Valja li? Vezano za amatreske fotoaparate: Upotrebio si makro mod i time istakao objekat dobivsi zamucenost jednog dela fotografije, sto je OK. U takvom nacinu slikanja mozes da upotrebljavas makro mod od 10cm do 2m na vecini danasnjih kompatktnih i prosumer fotoaparata. Neki aparati imaju i onu drugu mogucnost da fokusiraju na udaljenosti od 1cm, pa u tom slucaju fotografija moze da nam pokaze detalje koje mi nasim okom ne bi primetili. Mnoge fotografije u temama "Sve ostale umetnicke...", "Hrana", itd. su napravljene u makro modu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...