kiki548 1 Napisano Novembar 19, 2021 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam Apriliu rs 125 extrema iz 1996 godine, desila mi se nezgoda da mi je pao sa nogare na stranu plastike su citave ima samo par ogrebotina,ali kada sam upalio motor prenosio je nenormalne vibracije preko 5000 rpm u voznji kada predjes preko 5000 nemozes drzati ruke na ruckama i noge na nogostupima od vibracija. Neznam do cega bi moglo biti,ako mozda neko zna do cega je nek napise. Hvala Promenio Novembar 19, 2021 član kiki548 slucajno objavio nedovrsen text Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 19, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan И као ништа није агрегату а вибрације растура, немогуче. Или искривио магнет или НЕКАКО пореметио балансер радилице.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki548 1 Napisano Novembar 20, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Uspio sam rijesiti problem. Na praju je ispalo da su nosaci masine bili malo odtegnuti,pritegao sam ih sve i sada su vibracije kud i kamo manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 20, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Uspio sam rijesiti problem. Na praju je ispalo da su nosaci masine bili malo odtegnuti,pritegao sam ih sve i sada su vibracije kud i kamo manje Не треба да има никакве вибрације, провери ти балансере. Покречу их пластични зупчаници, а неретко "мајстори" не погоде позицију. Мали промашај од зуб или два, три има резултат вибрације. То требаш решити јер страдају, многе ствари и на мотору и на твом телу.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki548 1 Napisano Novembar 21, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Uredu hvala provjericu i te zupcanike,jedan mi je drugar rekao da se oni zmaju malo potrositi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Uredu hvala provjericu i te zupcanike,jedan mi je drugar rekao da se oni zmaju malo potrositi Не троше се, само се погрешно намештају.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 21, 2021 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево о чему причам.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki548 1 Napisano Novembar 21, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Uredu pogledacu Hvala na pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...