El Muerte 354 Napisano Novembar 15, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem izuzetno ocuvanu Yamahu Virago XV 250. Kupljena 2018 godine i od tada svaki servis je belezen u Google sheets koji se moze proslediti na uvid zainteresovanim kupcima. U odlicnom je stanju, motocikl ima svoju garazu i konzerviran svaku zimu i odignut od zemlje da rastereti gume. Unutrasnjost rezervoara je oblozena i zasticena od korozije. Ugradjen potpuno nov akumulator sa 2 godine garancije. Motor ima zadnje sediste koje sam skinuo iz iskljucivo estetskih razloga. Custom rucke i novi Yamaha retrovizori sa homologacijom, nov regler (jos uvek pod garancijom) i custom bullet zmigavci. Uz motor idu svi originalni delovi, kao i dodatni custom delovi - lancanici, jos jedan korman, custom hromirano kuciste filtera vazduha, sajle gasa, set za ciscenje lanca kao i delovi za servisiranje motora (novi zaptivac, nova lamela i podloska kvacila, nove rucice za kvacilo/kocnicu itd.) Cena je fiksna - 2000eur Kontakt na Viber/Whatsapp : 064 23 11 642 Promenio Novembar 15, 2021 član El Muerte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Novembar 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А цена је? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Novembar 15, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, bracabgd said: А цена је? Slucajno sam obrisao cenu, sada sam je vratio : 2000 eur. Promenio Novembar 15, 2021 član El Muerte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 18, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2021. at 15:22, El Muerte je napisao: Slucajno sam obrisao cenu, sada sam je vratio : 2000 eur. pozdrav a gde je honda shedow? znam bilo je davno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Decembar 2, 2021 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uh prijatelju ta Honda je zavrsila u Sabcu, ako se dobro secam jos davne 2012-te. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 3, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, El Muerte je napisao: Uh prijatelju ta Honda je zavrsila u Sabcu, ako se dobro secam jos davne 2012-te. velika greska jel tako ?? ja isto prodo tri sedovke i nikad vise naci dobri motor znam ko jednom vozi sedovku uvek ce zeleti ...jel tako i sad trazim ponovo pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...