stomaklija 0 Napisano Octobar 31, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan mi gore pomenuti se odprilike slazemo ! kad mislis da se nadjemo u PARACINU? ocemo da zovemo ovog kolegu iz banje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 31, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan kad mislis da se nadjemo u PARACINU? pa sta znam ... jel moze u 9.30h ? ... mesto - centar Paracina , ima neki kafic onde na trgu ... moj broj je 063 689 375 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan kad mislis da se nadjemo u PARACINU? pa sta znam ... jel moze u 9.30h ? ... mesto - centar Paracina , ima neki kafic onde na trgu ... moj broj je 063 689 375 Znaci vidimo se u Aleksincu negde oko 10-10.30.Mesto sastanka iskljucenje kod Aleksinackih rudnika,jer vi ako dolazie starim putem dolazite upravo kod rampe za naplatu tj kod FAHOP-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 1, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan 1. Easy Rider - Krusevac 2. Pit - Nis 3. stomaklija - KG 4. Mineli - KG 5. Boki-[kg] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem 90%(citaj 100) Idem u grupi sa ovom dvojicom dolepomenutih alkoholicara. I BOKI-KG ce nam se verovatno pridruziti ako Minelijev KMX bude mogao da prati Bokijevih 136ks upakovanih u njegovog SmRAD-a ;D Pa ne idemo mi na trke a 100-tku mogu da drzim bez problema :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Linija kretanja nije najbolje dogovorena,moj predlog je Paracin-Pojate-Razanj-Deligrad-Aleksinac..pa dalje ka Banji.Krusevac i ta strana moze da se prikljuci u Pojatama recimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=25828.msg349969#msg349969 date=1225533387] 1. Easy Rider - Krusevac 2. Pit - Nis 3. stomaklija - KG 4. Mineli - KG 5. Boki-[kg] 6.BIG BAD MOTHER FUCKER Aj se cujemo Mineli,Boki i ti Kile da vidimo kad i kako cemo i meni je bolja ruta da idemo tamo preko Miloseva i Bagrdana pa tamo dalje za Paracin pa ce se nadjemo sa Krusevljanima tamo negde u tim Pojatama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 1, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Linija kretanja nije najbolje dogovorena,moj predlog je Paracin-Pojate-Razanj-Deligrad-Aleksinac..pa dalje ka Banji.Krusevac i ta strana moze da se prikljuci u Pojatama recimo... U tom slucaju ja vas cekam u Deligradu na raskrsnici ... a posto tu pocinje podrucje u kojem padezi ne vaze , onda vas cekam u Deligrad na raskrsnicu ... ... a Pit nas ceka u Aleksinac ... samo me cimnite na mob kad budete u Paracin(u) , da krenem iz Krusevca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem 90%(citaj 100) Idem u grupi sa ovom dvojicom dolepomenutih alkoholicara. I BOKI-KG ce nam se verovatno pridruziti ako Minelijev KMX bude mogao da prati Bokijevih 136ks upakovanih u njegovog SmRAD-a ;D Pa ne idemo mi na trke a 100-tku mogu da drzim bez problema :) Da 100-tku dok ti klip ne zakuca ili iskoci na karter.... cek bre ti nemash karter ??? Pa dobro ce se dogovorimo na forumu ili cemo veceras u gradu? Kad krecemo i gde se nalazimo KRAGUJEVCANI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako,Mi iz KG-a da krenemo oko 9,znaci u PN smo oko 10.15 i idemo polako ka Aleksincu.Easy moze da nas ceka na raskrsnici izmedju Raznja i Deligrada gde se skrece za Djunis.Dali je to OK?Primedbe prihvatamo.. a i predloge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomaklija 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan mi iz kg-a se skupljamo u 9 kod VIS-a. idemo starim putem za jagodinu preko sabante.... nemoj da mi neko kasni ili mamuran dodje na cas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan mi iz kg-a se skupljamo u 9 kod VIS-a. idemo starim putem za jagodinu preko sabante.... nemoj da mi neko kasni ili mamuran dodje na cas! Uh bre mnogo krivudav put... al ajd u 9 kod VIS-a! Preko puta one FANCY teretane ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem dogovor u 9 kod Vis-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Linija kretanja nije najbolje dogovorena,moj predlog je Paracin-Pojate-Razanj-Deligrad-Aleksinac..pa dalje ka Banji.Krusevac i ta strana moze da se prikljuci u Pojatama recimo... U tom slucaju ja vas cekam u Deligradu na raskrsnici ... a posto tu pocinje podrucje u kojem padezi ne vaze , onda vas cekam u Deligrad na raskrsnicu ... ... a Pit nas ceka u Aleksinac ... samo me cimnite na mob kad budete u Paracin(u) , da krenem iz Krusevca ... Kad ti krenes iz Krusevca pozovi me a ja krenem iz Nis i nadjemo se gde se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 1, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti krenes iz Krusevca pozovi me a ja krenem iz Nis i nadjemo se gde se dogovorimo. Važi druže . I jedna napomena : Pošto ćemo se kretati lokalnim putevima , pazite na traktore i ostale poljoprivredne mašine , u toku su jesenji poljoprivredni radovi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan To je znaci konacan dogovor.Mi krecemo iz KG u 9.00,u Pn smo oko 10.15 a u Deligradu oko 10.45.Kad stignemo u PN zovemo Easy-ada krene iz KS a on zove Pita da krene iz Nisa i svi se nalazimo u Aleksincu.Vidimo se!!! Za svaki slucaj,moj broj je 063/354-378 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomaklija 0 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan tek mi sad nista nije jasno! sta 9? de je taj DELIGRAD??? toma vinkovic? odakle je taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ustao i evo spremam se! Krecem za VIS za 15-ak minuta. Samo se nadam da se Stomaklija nije napio juce i da ce da dodje na vreme:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomaklija 0 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan seri,seri..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari idemo ja sam ko zapeta puska cekam Izi-ja da me zove ,u stavri sd sam se cuo sa njim .Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomaklija 0 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan krecemo! imamo tel br. pa se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ste imali super dan... eh,kad cu jednom da kupim motor da ne citam ovake teme ko siroce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ste imali super dan... eh,kad cu jednom da kupim motor da ne citam ovake teme ko siroce... Imali smo. Super je bilo vreme za voznju, oko 30% puta je bilo katastrofa za mene( na jednom mestu smo vozili oko 110km/h oko 3-4 km i rasrafio mi se retrovizor od "dobrog" puta :o ) a i one KRIVINCUGE po Rtnju su mi uzele dushu( jebiga ova mazga koju vozim nije namenjena za takve krivine, uzak put za jednosmernu a DVOSMERAN je). a to shto sam "extra" voznach to necu ni da spominjem :'( :-[ Pridruzio nam se u Jagodini i Dexxter nash dragi Admin sa njegovom lepsom polovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 2, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan za voznju i dobra ekipa - to je recept za ugodno proveden novembarski dan ... a za dzombaste puteve smislio sam lek - dogodine prelazim u endurase A evo i ekipe u Sokobanji (plus ja iza kamere ) : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Novembar 2, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Šumadinci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...