Nikolicicak 1 Napisano Novembar 13, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vucje Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam video jedan video kako lik vozi svog bandita, i od tad se zaljubio u ovaj motor. Nisam do nedavno razmisljao o kupovini. Ali sad sam siguran da je ono sto zelim suzuki bandit 600 n u crnoj boji, godiste od 98 pa na gore. Ako ima bilo ko kakve informacije ko bi ga mogao prodaviti tu sam. Hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 13, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zasto samo od 98 godista pa na gore?? Pa taj model se pravio od 95 do 99 godista, u tih 5 godina je 90% sve isto, isti model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 17, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan To je masina. Podrzavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolicicak 1 Napisano Novembar 20, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vucje Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je rekao da se od 98 pravi sa vodenim hladhenjem i da je puno bolji po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolicicak 1 Napisano Novembar 20, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vucje Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan On 17.11.2021. at 11:32, Pingvin37 je napisao: To je masina. Podrzavam. Nzm da li smem da kacim linkove ovde, ali evo jednog u mom kraju, mada cini mi se da nije nesto ocuvan. A i satovi na njemu nisu originalni kolkiko ja znam Suzuki GSF 600 Bandit za VSTROMa WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF 600 Bandit za VSTROMa, 1998. godište, Naked, vozilo prešlo 47000 km, Vranje. Cena 1.450 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 20, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nikolicicak je napisao: Neko mi je rekao da se od 98 pravi sa vodenim hladhenjem i da je puno bolji po tom pitanju. Taj ko ti to reko nema blagog pojma o Banditu, ucini sebi uslugu i nemoj vise traziti savete od te osobe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Novembar 20, 2021 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nikolicicak said: Neko mi je rekao da se od 98 pravi sa vodenim hladhenjem i da je puno bolji po tom pitanju. Od 2007. ili 2008. bandit ima vodeno hladjenje. Svi su, uglavnom pouzdani, i uljani i vodeni, a uljani agregat je proslavio marku suzuki. Ovaj sa slike mi deluje ubijeno, ne mora da znači, ali ja volim fabriku, a ne karabudževine raznorazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 24, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Taj sa slike je krs, znam ga.. Poseti stranicu Suzuki Bandit Srbija na facebooku, tamo ima proverenih bandita, ima i na prodaju, a ima i ljudi koji ce ti vrlo rado pomoci, jer su zaljubljenici u pomenuti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolicicak 1 Napisano Novembar 25, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vucje Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Nile. je napisao: Taj sa slike je krs, znam ga.. Poseti stranicu Suzuki Bandit Srbija na facebooku, tamo ima proverenih bandita, ima i na prodaju, a ima i ljudi koji ce ti vrlo rado pomoci, jer su zaljubljenici u pomenuti motor. Hvala puno na odgovoru Nile. Pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit odlican motor. Po meni vise turing/naked. Barem ga ja tako vozim. Ne teram ga u crveno i ne divljam sa njim, manje vise ga vozim kao coper Lepsu liniju ima redizajnirana 600 tka, od 00' pa do modela 650. Al u svakom slucaju ja kada sam uzimao za sebe i trazio nisam gledao boju vec stanje motora, da je fabrikana i da je od krstenog vlasnika. Iako mi je zelja bila da pronadjem tamno zeleni sa zlatnim nalepnicama, na kraju je ispao crven. Sve teze se nalaze u ocuvanom stanju al ako vec biras uzmi onda 600 mk2 s varijantu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 26, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja još nisam video Bandita dvojku u toj zelenoj varijanti, samo mk1 modele, dvojke sam viđao u crvenoj, plavoj i metalik sivoj, i mogu reći sve tri boje im skroz dobro stoje, crvena malo prednjači, i ja sam uzeo crvenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano Novembar 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Disko Nindža je napisao: Ja još nisam video Bandita dvojku u toj zelenoj varijanti, samo mk1 modele, dvojke sam viđao u crvenoj, plavoj i metalik sivoj, i mogu reći sve tri boje im skroz dobro stoje, crvena malo prednjači, i ja sam uzeo crvenog. Ah da, nisam sam jasno precizirao. Trazio sam mk1 tamno zelen. Bio je jedan crn mk2 u ponudi u cenovnom rangu koji sam tada mogao sebi da priustim ali sam od tog mk2 odustao. Tako da je na kraju stigao klasicni crveni Bandit mk1 600 kubika. Crveni mk2 bolje izgleda nego mk1, pogotovo u s varijanti. Cak i Bandit 400 izgleda odlicno u crvenoj boji, ne znam sto taj dizajn rama nisu pratili i sa 600 i 1200 kubika, naravno prilagodjen agregatu. Promenio Novembar 26, 2021 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Novembar 27, 2021 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj bandit 400 bio jako primamljiv i imao sam veću želju da nadjem njega nego 600ku. Medjutim, agregat od 400 kubika je manje elastičan od onog od 600, više mi se svideo koncept uljanog hladjenja (400 je vodeni), pročitao sam i to da je 600ka ipak dosta izdržljivija, a i 400 se nije proizvodio dugo, već samo par godina i u 90-im, tako da si em osudjen na manji izbor matorog i osetljivijeg motora, em slabije ide. Ja bih jurio neki dobro očuvan primerak u s izvedbi 2000-2004. a ako imaš i veći budžet, onda 2008. sa efi-jem i vodenim hladjenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 27, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. Ja tvrdim da je zlatna sredina onaj 2005-2006 uljara od 650. Verovatno jer sam ga imao i bio jako srećan sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 27, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, milomir22 je napisao: Meni je taj bandit 400 bio jako primamljiv i imao sam veću želju da nadjem njega nego 600ku. Medjutim, agregat od 400 kubika je manje elastičan od onog od 600, više mi se svideo koncept uljanog hladjenja (400 je vodeni), pročitao sam i to da je 600ka ipak dosta izdržljivija, a i 400 se nije proizvodio dugo, već samo par godina i u 90-im, tako da si em osudjen na manji izbor matorog i osetljivijeg motora, em slabije ide. Iznenadio bi se koliko je potentan taj 400ccm agregat, sasvim solidno ide i dosta je lakši (oko 30kg) od krmače 600-tke uljare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Novembar 27, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Nema dileme Suzuki Bandit=Uljara nema diskusije o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2413 Napisano Novembar 27, 2021 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Bandit sa slike iz Vranja je od mog drugara. Motor je zdrav, radi ko sat. Što je napisao tako je. Registrovan je pre 15 dana, toliko vredi koliko piše, ali znam da ga neće dati ispod 1450e. Vozio sam ga više puta, putovali smo zajedno. Spoljašnost se vidi ali motor nikako nije krš. Kome smeta boja, treba mu 100grama farbe. Sve komponente su mu ispravne. prednja guma nova, zadnja dobra. Ulje Comp 4 manje od 1000km itd. Akm nov. Ide dobro, ne dimi ne troši ulje itd. Sa srećom kupovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Novembar 30, 2021 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ima i S varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 30, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da mudrujem ali da li je pametno kao prvi motor uzmes njega,jeste on slabunjava 600tka ali je ipak veliki motor uostalom ima ovde iskusnijih ljudo nek daju savet mozda i ja lupam ne znam...Послато са M2004J19C помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...