Dr.Bane 206 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem LED H4 sijalicu 6500K. Ja sam kupio par i ostala jedna viska pa je prodajem za pola cene na slici se vide dimenzije, ne zauzima mnogo mesta, tako da moze lepo da stane u far. link ka radnji gde je kupljena: http://autofashion.rs/wp-content/uploads/2020/12/cropped-tire_PNG50-180x180.png LED set H4 M3 - AutoFashion - Auto kozmetika i oprema za automobile AUTOFASHION.RS Cena je za set (odnosno par sijalica). Ovaj LED set se odlikuje MINIMALISTIČKIM... cena 1500din prruzimanje Novi Beograd kontakt: 060/48-159-26 Bane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Novembar 12, 2021 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kako si zadovoljan?Meni treba dve,za Varadera pa pitam za savet. Hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, orlovi said: Kako si zadovoljan?Meni treba dve,za Varadera pa pitam za savet. Hvala... Danas namontirao tako da nisam vozio da bih imao iskustva iz voznje, a u garazi sija top. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Novembar 12, 2021 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U garazi i na mom motoru sija top, na ulici nocu sranje, pa moram da mu nabacim neke maglenke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...