Jump to content

Moto Zajednica

Sta vas najvise izludi?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova

Izludjuje me kada krenemo na voznju a neko nije tankovao,neko nema rukavice, neko nema kacigu za saputnika (moras da se vracas kuci da bi mu pozajmio svoje),(da ga cekas obucen na suncu i da se skuvas dok on tankuje),itd.

A najvise izludjujem sam sebe kada se obucem,ususkam,jedan preklop-snir na jakni,drugi snir,potkapa,vind stoper za vrati grudi i prilazim motoru da dam kontakt  --- --  A ONO KLJUC OKO VRATA i sada treba da raskopcam sve to da bi dosao do kljuca.    JBT-e ,sam sebi bi zalepio samarcinu!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 48 postova

Izludjuje me kada krenemo na voznju a neko nije tankovao,neko nema rukavice, neko nema kacigu za saputnika (moras da se vracas kuci da bi mu pozajmio svoje),(da ga cekas obucen na suncu i da se skuvas dok on tankuje),itd.

A najvise izludjujem sam sebe kada se obucem,ususkam,jedan preklop-snir na jakni,drugi snir,potkapa,vind stoper za vrati grudi i prilazim motoru da dam kontakt  --- --  A ONO KLJUC OKO VRATA i sada treba da raskopcam sve to da bi dosao do kljuca.    JBT-e ,sam sebi bi zalepio samarcinu!!

Ili se setis da si od zurbe zaboravio da obidjes omiljeno mesto za opustanje ;D

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Telefoniranje! Telefoniranje u kolima i  skuterasi koji telefoniraju!! Pa kad vozaci kola pocnu da melju preko telefona, a multitasking na nivou Windowsa 95, pa uspore na 35kmh!!! Pa najradije bi mu tad taj telefon rektalno sproveo u jednjak!!!

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Mene izluđuje nova beogradska moda (ne znam za druge gradove): vožnja u suprotnom smeru!!!  Ljudi definitivno nisu normalni. A najviše ispizde ako im naiđeš iz ispravnog smera pa im blicneš ili staneš da ne mogu da prođu (ako je malo tešnja ulica). ;D ;D ;D

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Kad mi je nestalo cigareta u 21 h navečer, nekad. Sad, malo manje...

Mene izluđuje nova beogradska moda (ne znam za druge gradove): vožnja u suprotnom smeru!!!  Ljudi definitivno nisu normalni. A najviše ispizde ako im naiđeš iz ispravnog smera pa im blicneš ili staneš da ne mogu da prođu (ako je malo tešnja ulica). ;D ;D ;D

Hehe, ima li i toga?  :o  :o

Svaka čast, za to treba imat jajca! Poštujem ljude (i žene) sa jajcima!    :D  8)

• Svrati ponekad, 231 postova

Ljudi su postali nenormalni sto se tice kulture u saobracaju. Izgleda da skoro vise niko ne daje zmigavce!? Nagla skretanja bez davanja zmigavaca, ili naglo zaustavljanje. Pa, mamu im se malo naj...m zarniko nije cuo za kocenje motorom ili cemu sluzi leva rucica na volanu.

Kontam da su ljudi postali nervozniji u poslednjih par god. ali ako i napravi neki prekrsaj uvek mu je neko drugi kriv. Izlecu iz sporednih ulicica bez gledanja, pa sta je tu  je, a ti se snalazi. I jos kad mu pridjes oni te gledaju kao- koji ti je moj?

Koliko vidim i voznja preko 2 trake je postala extra popularna. Ide ispred mene 30km/h a ja ne mogu da ga zaobidjem jer ne znam na koji ce stranu? Ili to da ja idem 80km/h gde je ogranicenje 60 a baja u kolima iza mene mi svira da se pomerim da on moze da prodje. Gde se zuri?

Ne kazem da sam idealan vozac, ali pokusavam da se pridrzavam pravila i to najvise zbog sebe. A sto se tice multitaskinga i slicnih stvari kriva je milicija koja ocigledno ne radi svoj posao. Kad im zafali za platu oni izadju na put pa nahvataju par jadnika cisto da ispune normu, i tako do sledeceg meseca.

Ide lik na motoru ispred mene, a na njemu nema tablice, niti on ima dozvolu i staje tacno pored cike u plavom koji u tom trenutku pise nekom kaznu za parkiranje i ne reaguje na gore pomenutog. Sta kasti!?

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Kad mi je nestalo cigareta u 21 h navečer, nekad. Sad, malo manje...

Hehe, ima li i toga?   :o   :o

Svaka čast, za to treba imat jajca! Poštujem ljude (i žene) sa jajcima!     :D  8)

Nije uopšte fora u ja...ma, nego budala neće da obiđe oko kvarta da bi išao u pravom smeru. To je ona fora: ''ma ne mogu sad okolo''. Potpuni debili.

• Svrati ponekad, 426 postova

Ljudi su postali nenormalni sto se tice kulture u saobracaju. Izgleda da skoro vise niko ne daje zmigavce!?

Meni se cini da su u BG-u kanda poceli malo vise da koriste migavce nego ranije...  ???

Kao sto je vecina rekla, izludjuje me to sto kad pogledam oko sebe ne mogu da verujem koliko vozaca koristi mobilni telefon. Pa dal je moguce da su svi toliko "komunikativni"?!?!  >:(

Druga stvar koja me izludjuje jesu totalno bespotrebna a preterano riskantna preticanja... npr. pre mesec dana na magistralnom putu Nis-Pirot, lokalac ispred mene krece u preticanje slepera u nepreglednoj krivini upadajuci u VRLO zeznute makazice. 100m dalje se iskljucuje. Mislim stvarno....  >:(

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Kao sto je vecina rekla, izludjuje me to sto kad pogledam oko sebe ne mogu da verujem koliko vozaca koristi mobilni telefon. Pa dal je moguce da su svi toliko "komunikativni"?!?! 

Mislim da upaljena cigara u ruci za vreme voznje smeta isto koliko i mobilni telefon. Mozda i vise.

• Svrati ponekad, 231 postova

Nemos svega ni da se setis odma!  ??? Ima i toga sa cigarom u gradskoj guzvi, sto je prilicno opasno. Vrlo lako zna da ispadne iz ruke pa pravo u krilo! Dok je ne nadjes, mozes samo u nekog da se zabijes ili pak da nekog pokupis.

• Zainteresovan, 830 postova

NAJ NAJ NAJvise me izludjuju likovi koji prosto misle da su svi maloumni sto postuju propise ili prosto sapatnike u saobracaju , pa razvale preko pune oko cele kolone i odes enapred, i onda odlepim kad im se hebiga uvek napravi neko mesto na celu kolone. Konkretno, ono penjanje od Auto puta i Milica Rakica na Konjarniku, izlazi gore na okretnicu 31 i 17. I sad svi se naredjamo, kolona ko zmija, a krivina u S i lik opusteno pored 20 auta pravac gore!?!?!  E to mi je za udaviti! Nemam predrasude, ali obracam paznju jer me to izludjuje, vrlo cesto ima CG tablice! A gore cesto stoji murija, i sto neko rece, naplacuje nekom paceniku za neku glupost, a pametni momak ih ne zanima!?

Samo jednom sam dobio revans, jer se covek lepo popeo skroz do gore, a onda je odozgo naisao ocito zahebaniji lik, pa se baja lepo u rikverc vratio ko popisan niz celu onu krivinu skroz do dole!  ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

kako do posla i sa posla idem autoputem preko 10km, izludjuje me kad ljudi iza mene drze odstojanje 1m

a svaki dan bude po nekoko lancanih sudara upravo iz tog razloga....

• Zainteresovan, 830 postova

kako do posla i sa posla idem autoputem preko 10km, izludjuje me kad ljudi iza mene drze odstojanje 1m

a svaki dan bude po nekoko lancanih sudara upravo iz tog razloga....

Sad sam isao autoputem od Konjarnika do Rode kod pumpe zmaj i nazad. I bas se potvrdilo to sto pricas, necete mi verovati, od mostara do arene sam video u odlasku i povratku 4 lancana sudara, po dva sa svake strane i u svakom po tri auta?!?! Da li mozete da verujete? Pritom je vreme bas cisto, suvo, vidljivost ok, narod je stvarno odlepio! Ej, slupali su 12 vozila na razdaljini od 1 km?! Na jednom mestu sad na kraju su dosli i vatrogasci, izgleda je bas ozbiljno

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Jednom sam isao za Uzice preko Sapca i Valjeva. Spustam se od Kaone prema Kosjericu, kad na jednom od onih uskih mostica sudar. Stvorila se kolona, milicija radi uvidjaj, i nakon pola sata puste oni nas. Prolazim pored mesta sudara, kad ono udarila se dva jugica - oba novosadskih tablica. Doslo mi od muke da skinem tablice sa svojih kola . Od ovolkog Novog Sada oni nasli da se sudare bas tamo i zakrce put. Jedan zurio na more, drugi zurio kuci .

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

Mene najvise izludi kad mi se klinci sa nekakvim satro nabudzenim autom zavlace pod rep ne bi li me nalozili na nekakav race.

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: Lep

Kada neki lik vozi pozadi ribu sa  :o dupetom :o i projuri 100 na sat, da ne moze covek lepo ni da je pogleda...  ::) Treba postovati ogranicenje brzine. :D

• Drug član, 1193 postova

Kada neki lik vozi pozadi ribu sa  :o dupetom :o i projuri 100 na sat, da ne moze covek lepo ni da je pogleda...  ::) Treba postovati ogranicenje brzine. :D

pa to stvarno nema smisla,nije u redu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja