Ivan_23 0 Napisano Novembar 11, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Ma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupujem prednji blatobran plave boje i poklopac sa slike. Godište 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Novembar 11, 2021 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имаш на КП, у рубрици накед 1150е комплетан. Даје га и на парчићи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_23 0 Napisano Novembar 11, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Ma Prijavi odgovor kao problematičan Cao, hvala na odgovoru, cuo sam se sa covekom, motor je farban i poklopac isto, pokusavam da nadjem u odlicnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_23 0 Napisano Novembar 11, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Ma Prijavi odgovor kao problematičan Kod boje je ovaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_23 0 Napisano Decembar 9, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Ma Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces kod nas naci bas u toj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_23 0 Napisano Decembar 12, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Ma Prijavi odgovor kao problematičan Znam, nasao sam jedan u UK ali preskupo izadje dok se donese, mada i farbari za reparaciju i farbanje traze oko 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...