Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 20, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E mogao, je neko da nadje dobre clanke o Hondi FMX 650. Ja sam kopao po net-u, ali nista konkretno nisam nasao. Ima tekst u hrvatskoj MOTOREVIJI, ali moja znatizelja trazi vise. Ajd javite ako nadjete nesto vredno pomena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Jul 20, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Evo odmah jedan hrvatski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 28, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor uzivo u Budvanskom hondinom salonu.Sta reci meni nista posebno nekako mi nedovrseno deluje, karakteristike su ocajne.Svega 38 konja iz te zapremine je premalo :cry: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martins 0 Napisano Avgust 25, 2005 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo link o njemu www.mcjournalen.no/honda/hofmx650kat05.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 25, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ocekivao sam vise u 21. om veku od anemicnih 38 ks sve u svemu simpatikus model za prvenac na 2 tocka umesto CTX-a i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 25, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 38ks??? Pa to je bas malo za tu kubikazu Poredjenja radi Aprila RS125 ima 34ks :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Avgust 25, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo 38ks??? Pa to je bas malo za tu kubikazu Poredjenja radi Aprila RS125 ima 34ks :shock: :shock: :shock: Pazi, to jeste, ali se tih 38 i 34 ks ne mogu bas porediti zbog obrtnog momenta oba motora. Cvaja ima svoju deklarisanu snagu tek u extra obrtajima, a mnogo je neudobno i tesko to lepo iskoristiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 25, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mi o motorima, a on o RS125-ici :? ? Kad ce vec jednom ukinuti te cvaje :misli: :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 25, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ali ta 125-ica ide 170km\h pa sad ti vidi... Za mene je to motor :wink: , a ti si verovatno izvozao gomilu ,,velikih'' motora, pa ti je sad ovo smesno A Pablo je u pravu, to je vise za neka kraca putovanja na otvorenom putu, u gradu se jednostavno gusi... al da ne idem u offtopic, ovo nije tema o cvajama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 25, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan MOTORI, FMX, ... MOTORI, MOTORI :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...