Daki 302 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan e ovog puta imas i vodice, pa divljaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Daki i Natasa 2. Abdullah100k 3. Neskebg 4. Nikolic ! 5. neboisha 6. NikolaCruss 7. Stevan Hornet 8. Mikulanac 9. VojinR 10.Saxi 11. Vukan 12.MaRko Jbg,ja sam obecao i za Rajac,ali cim sam video vreme,ne vredi,jace je od mene... Samo da bude lepo i eto me. Pojasnite mi malo bolje gde da dodjem,tacno mesto zbora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 28, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo stari druze sa obzirom da znam kako igras odbojku savetujem ti da ipak probas pesak sa motorom , dosta je zanimljivije . Kladim se da ces vise puta pasti na odbojici nego sa motora u pescari . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 28, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Marko kada predjes Pancevacki most u pravcu Panceva , Elp pumpa . Ako se ne snalazis javi sta znas da te neko pokupi . Shesti slabo si se ti zapjunuo , ne vidim te na spisku . Ovaj put se opusti imamo vodice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Marko kada predjes Pancevacki most u pravcu Panceva , Elp pumpa . Ako se ne snalazis javi sta znas da te neko pokupi . Sad znam.Na zbornom sam mestu u dogovoreno vreme. Sad javise na tv-u,24 u nedelju. ;D Mikulanac,ponesi mi jedno LARGE SINGA BEER. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan napredovao sam u odbojci drasticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 28, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Marko bolje neku tajku da ti doteram , hebes pivo . Evo raste drustvo obozavalaca Tajlanda , Zlaja cuveni odbojkas iz Pattaye pridruzice nam se u nedelju , samo nije siguran odbojka ili off . Umalo da zaboravim . Ako se odlucite za voznju u pescari gledajte da ne budete zadnji u grupi , jerbo cete skupo platiti pranje motora , hemisjsko ciscenje opreme a o kilogramu peska u ocima da ne govorim. Doduse ovo zadnje ja samo za ljubitelje voznje otvorenog vizira a ja sam taj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mikulanac vodja srpskog odbojkaskog tima i Pataye, inace redovno smo gubili od rusa pod njegovim vodstvom. ODGOVORNOST ZA SVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan STA SE VOZI NA THAILANDU I IDE I PO PESKU ali bocno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac sta mislis da mi je lako kad cujem Pataya,GO-Go,crno,kosooko...ej dosta. Prjavljujem se za Thai odbojkaski tim. Ako ne posluzim kao igrac,mogu da rasterujem cice sa terena. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan marko ,kako smo igrali nisu htele ni nase zene da nas gledaju, a kamoli tajke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo vise svidja od tvog Dino auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 28, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Alooo bre vas dvojica , malo ste se zaneli .Tema je pesak u Deliblatskoj pescari a ne na plazama Tajlanda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi,kad ti je to u komsiluku. A za pesak nema frke,ugoveren je mec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci od opreme potrebno obavezno poneti kupaci i po dve Tajlandjanke....da razbijemo monotoniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Marko kada predjes Pancevacki most u pravcu Panceva , Elp pumpa . Ako se ne snalazis javi sta znas da te neko pokupi . Shesti slabo si se ti zapjunuo , ne vidim te na spisku . Ovaj put se opusti imamo vodice . Kako me nema...HOCU I JA NA SPISAK...DA BUDEM SHESTI ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je l mogu i ja da igram odbojku? Za tajke necu ni da pitam.... I ja se prijavljujem za OFF, mozda motor nije za OFF, ali ja definitivno jesam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan napredovao sam u odbojci drasticno sad ces da naucis i off da vozis i postao si covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Je l mogu i ja da igram odbojku? Za tajke necu ni da pitam.... I ja se prijavljujem za OFF, mozda motor nije za OFF, ali ja definitivno jesam! Nikola, brale, jel mozemo ti i ja u istoj ekipi i to na mrezi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Greska, ovo je Svinjska plaza. a koja je razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...