Djetk0 0 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan da si iz Crne Gore...lako bi se dogovorili.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije to neki veliki problem..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan ako ces mi sutra doterati motor na kopaonik racunaj da je prodato hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 2, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off ... ovo SM znaci SADO MAZO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da ovde nema ozbiljnih....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ozbiljan i jedini kupac na ovom sajtu,ali brate ko ce dati kes za motor na -15,ja dajem auto koji greje,ima prozore na struju,4 tocka zimska i krov,ima i dva fara brate 1100kubika R masina javascript:void(0); :'( :'(,ili da ti dam motorne sanke za suzuki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...