Titja 5 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih menjao stilove kada drugi pomisle da mi je vreme, vozim pored R-a i neku endurku ili nešto slično. A dokle god otresam te koji misle da mi je vreme da menjam stil - uvidjam da ima još vremena. A za penziju GS. A ja sam poceo sa Gs-om i posle godinu dana mi je postao jako slab pa sam uzeo ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi 2 stvari su sigurne. 1. Vreme radi za nas bikere.GLOBALNO OTOPLJAVANJE. 2.Prije ili kasnije svi cete vi voziti enduro. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan joj kako je razlicito kad imate motor i mogucnosti da ga menjate,ali imao sam perioda po par godina kad nisam imao motor, e tad ne pitam za stil daj sta das Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 831 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to individualno. Moj primer izgleda ovako... Počeo sam tačno 1982-ge kada je izašao APN6 sa plastičnim rezervoarom što je tada bilo malo čudno i plaćen je 2.800.000 dinara. Od tada bez prekida jedan ili dva motora u garaži možda oko pola miliona km iza mene, brdo bačenih guma, pločica, setova lanaca, po koja slomljena kost i po koji izgubljen mišić. Ali to je pola miliona, malo li je. Prvi R koji sam kupio je bio GPZ600R i to je bilo 1990 god pa da ne nabrajam redom ali uglavnom u zadnjih par godina sam sanjao o nekom enduro motoru jer sam sve vreme imao neke R motore. I na kraju sam prelomio da nisam spreman da prodam R motor a da ću da kupim neki jeftini enduro. I nisam se pokajao. Sada kada vozim KLE500 svidja mi se što mogu da sidjem sa puta i idem svuda i kažem ma šta će mi K6. Posle 7 dana sednem na K6 odem provozam se i kažem lud je onaj ko proda ovo savršenstvo i vozi onu skelu od KLE500. Svaki motor ima svoju namenu samo moraš sebe da pronađeš u tome a ne možeš u jednom modelu imati sve. Razmišljam da kupim neki super tourer kao FJR1300 ili slično ali odmah odustajem jer nemam scenario kuda bi ja to vozio, ne bi imao vremena za duge ture a sigurno da je glupo to voziti po lokalu. Moj je savet vozi ono što ti odgovara,vrednost motocikla i model nije važan kao ni godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan . pa ljudi moji da smo smo zivi i zdravi a stil sam po sebi dolazi, o tome se ne razmislja.pozdrav svima. Slazem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...