gixxer 384 Napisano Octobar 22, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem 4 komada srafova koji na prednjim kocionim klestima prolaze kroz za to predvidjene rupe na kocionim plocicama,ne dozvoljavaju da plocice ispadnu pri kocenju.Na mom motoru ih je bivsi vlasnik ,ili serviser previse zategao,i kada sam ih odvrtao,inbus kljuc je proklizao,pa sam morao da nakucavam za 1 broj veci torks kljuc u glavu srafa ,i tako jedva odvrnuo.Ne bih da ih vracam ovakve na motor,nego bih da kupim druge,Ako neko zna gde to moze da se nabavi,molim info,unapred zahvaljujem.Motor je Z1000SX 2011 g Promenio Octobar 22, 2021 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Octobar 22, 2021 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki 92043-1709 - PIN PAD WWW.EBAY.COM Warranty Type:Manufacturer Warranty. Partzilla is an OEM powersports dealer running a highly sophisticated warehouse and call center. Part Number: 92043-1709. ABOUT THE PART. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7529 Napisano Octobar 22, 2021 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Za Suzuki bandita su u EuroSumaru bila 4500.- rsd komad......i da napomenem nisu bile od zlata . Srećna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Octobar 22, 2021 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 22, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Slični su i kod mene na Pan European, Nisin klješta, možda paše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Octobar 22, 2021 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Gde ih ima u Srbiji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15303 Napisano Octobar 27, 2021 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se napravi od kvalitetnog zavrtnja za čas posla kod svakog strugara. I posle ga samo pocinkuješ zbog korozije. Prosto i jeftino? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Octobar 27, 2021 (promenjeno) motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na Tokico Kawinim koliko se sećam šipkica sa rascepkom. Ne može jednostavnije ... PS. Ne mislim da treba na ta klešta nabudziti bilo šta, već sam hteo reci da nije neka svemirska tehnologija i da može da se napravi na strugu odnekog malo kvalitetnijeg materijala. Promenio Octobar 27, 2021 član stari roker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...