stilgar 1276 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 838 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Troje poginulih u Hrvatskoj u sudaru automobila srpskih registracija i kamiona WWW.DANAS.RS Tri osobe su poginule danas popodne u sudaru automobila srpskih registracija i kamiona hrvatskih registracija na autoputu Zagreb-Beograd kod Okučana, saopštila je danas brodsko-posavska policija. Evo kamioni i dalje haraju hrvatskim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Octobar 24, 2021 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, EnesNP je napisao: Šta bi ovo?!? Smeta Pančevo i Pazar ?? nije pristojno vredjati bez razloga pa makar i u primjeru Pancevo i Novi Pazar su fabrika za prodaju vozackih dozvola vec 15 godina u nazad! To sto vi bezite od istine i vredjaju vas takve stvari nije moj problem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11428 Napisano Octobar 24, 2021 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Davne 1984 tatko je dao veliko prase u Crveni Signal,drzavnu auto skolu,jedina.Ja sad ZNAM da vozim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Octobar 25, 2021 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan On 10/24/2021 at 10:41 AM, ser said: Pancevo i Novi Pazar su fabrika za prodaju vozackih dozvola vec 15 godina u nazad! To sto vi bezite od istine i vredjaju vas takve stvari nije moj problem... I dalje cujem price ljudi koji su zavrsili u Pancevu kod Parižana dozvole... U ponudi su abeceda kategorije... Zato nam je i takvo stanje u saobracaju, odraz godinama unazad cascavanja i povlacenja veza da bi se polozilo. Tj da ti ne bi uzeli pare pa da dodjes ponovo da polazes Ima toga siguran sam i u Bg.u ali prednjace pomenuti gradovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Octobar 25, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni u jednoj autoškoli ne uče polaznike da voze nego da polože test vožnje preko časova koje su platili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11428 Napisano Octobar 25, 2021 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pa kazem ja da je tatko dao veliko prase za dozvolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2869 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.10.2021. at 8:19, Ji 4Tze je napisao: Ma ni u jednoj autoškoli ne uče polaznike da voze nego da polože test vožnje preko časova koje su platili. Delimično do potpuno istina mada moram da se pitam koliko su same autoškole tu krive ili odgovorne a koliko regulativa. Ne znam kako je sad, ali kad sam ja išao na obuku za B, kandidat nije smeo da vozi preko 40km/h za sve vreme trajanja obuke i naravno na polaganju. Ovo je meni bilo i biće sumanuto, ja sam mesec dana posle polaganja seo u kola i otišao u Sloveniju. Prvi put na autoputu, prvi put vožnja preko 100km/h, to i gradska vožnja su nebo i zemlja. Sreća pa moj instruktor nije mnogo mario ni za šta sem da sledeći kandidat koji sedne ne oseti da se pušila trava u kolima, tako da sam ja s njim prošao sito i rešeto, troja kola promenio i na četvrtim polagao, ludilo auto-škola i instruktor. Pitam se što više ne rade. Elem, ne znam zašto sam ovo ispričao i šta sam hteo da kažem... A da, nek prvi kamen baci onaj koji nije zgrešio ili tako nešto... Ovi komentari da su vozači autobusa i kamiona ubice na točkovima i slično... Besmislena generalizacija, svaki dan se srećemo sa ubicama i samoubicama za volanima i kormanima svih vrsta vozila, žene, starci, deca, "obični" sugrađani... Vozačka kultura nam je na jako niskom nivou, obuka tu negde, mrtva trka čini mi se. Ali moram da se još jednom osvrnem na ubice za volanom: "Supersport motorcycle riders have a 4 times higher traffic death rate than drivers of other motorcycles." "While 34% of bike crashes involve no other vehicle, only 19% of car crashes are single-vehicle accidents."; "Nearly 33% of all dangerous bike accidents show that alcohol is involved." Hvala na pažnji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...