No_LiMiT 81 Napisano Octobar 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem full face, steet legal kacigu. Ispunjava ece evropski standard. U odlicnom stanju, koristena kao rezervna kaciga vrlo malo. XL veličina, odgovara obimu glave 61-62cm. Nikad pala, bez ogrebotina itd. Licno preuzimanje u Beogradu, za slanje nisam siguran kako da najbezbednije posaljem kacigu ali ako imate predlog moze i to, valjda se moze kupiti dovoljno zastitnog materijala za kutiju. 50 eura Sent from my SM-G955F using Tapatalk Promenio Octobar 19, 2021 član No_LiMiT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Moram u drugom postu zbog tapatalka nesto. Fok jakna iliti gladiator sa stitnicima, kupio probao i nikad nisam nosio, kao novo stanje znaci. Velicina XXL ali moze odgovarati velikom rasponu jer sam je ja probao i sa 80 kg i sa 100(nekad i sad , visina oko 185cm.5000 dinaraSent from my SM-G955F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 20, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogao da izmeriš visinu gladijatora od ramenig dela do pojasa? Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan 066475511 mi je broj telefona, zaboravio sam dodati ga u postu Sent from my SM-G955F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 21, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ne odgovara ortaku koji vozi kros. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Octobar 21, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan S nekim sam se dopisivao na viber i stigle poruke danas i kad sam usao u viber cijela diskusija se izbrisala a broj nemam vise... mislim 21 da se završavao broj pa ponovo posaljo poruku, danas posle 6 se trebali vidjet Promenio Octobar 21, 2021 član No_LiMiT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...