pile 1008 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Malko su se kockice složile pa mi se pružila prilika da kupim novu trojku pa ova moja ide na prodaju 2015god 208000 km 2kljuca 2 seta felni (17 zimske 18 letnje) Panorama Adaptivni tempomat mrtav ugao praćenje trake Sam parkira (verovatno najnepotrebnija stvar) Kuka Saltanje brzina na volanu BMW connected drive Hed up displej Grejanje sedišta napred u pozadi Otvaranje geleka bez kontakta Nov akumulator ... Verovatno sam nesto zaboravio ali nema veze Auto je održavan u delti gde sam na 200k odradio veliki servis tako da nema brige oko lanca U šoferku je udario kamencic i malecko oštećenje šoferke je sanirano Na zadnjem braniku ima malo oštećenje neko me malo zakačio negde na parkingu ništa strasno Auto Cena 17000 ali naravno nije fixna Ako nekoga zanima nesto vise neka pita BMW 320 GT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW 320 GT , 2015. godište, Hečbek, Dizel 1995 cm3, vozilo prešlo 208000 km, Bačka... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...