Jump to content

Moto Zajednica

Jakna,kaciga,tank torba!!

Recommended Posts

• U prolazu, 26 postova

Jakna-    " L"      kupljena pre oko mesec dana iz lusisa, tri put obucena, kao nova!!!                        55 evra!

Kaciga-  " XS"  Znaci veoma mala, kupio devojci pre neki mesec, jednom nosena, ma nova....        50 evra!

Torba-              kupljena u luisu pre dva meseca, jednom koriscenja, vrlo prakticna...                      50 evra!

post-2130-12879008401413_thumb.jpg

post-2130-12879008402015_thumb.jpg

post-2130-12879008402317_thumb.jpg

post-2130-12879008402581_thumb.jpg

post-2130-12879008402894_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Znaci ostavila te devojka ili je ostala trudna pa se vise ne vozi(isti slucaj i kod mene)!Zena trudna i ne vozi se vise!Ima to i svoje prednosti! ;D

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Zainteresovan sam za jaknu... Moram samo da se dogovorim sa polovinom svojom da dođemo da proba...

• U prolazu, 26 postova

Alo vas dvojica...., bez zajebancije!

Nazalost i po ko zna koji put, pare su se nasle izmedju stvari koje volimo i tesko je to prihvatiti ali sta je tu je, idemo dalje.. ;) 

A i bice opet..... :)

Elem....

Kaciga i jakna otisle, ostala torba, tako da ako je neko planirao istu, ovo je pravi trenutak da je uzme po povoljnoj ceni... ;)

45 EVRICAAAAA.... :)

• U prolazu, 26 postova

Jeste sa magnetima, mislim da ima cetri okrugla magneta koji se nalaze u lepezici koji su ispod torbe! ( ne vide se na slici )

Ja sam je uzeo pre dva meseca od Bosketa iz luisa, otisao do Hrvatske i vratio se, znaci jednom koriscena, za neverovati je sta sve stane u nju.. :)

Ima dve pregrade sa strane (manje) jednu spreda (vecu) i jednu nazad za naocare, odozgo je providna za kartu i ima specijalno udubljenje za recimo navigaciju ili mobilni, unutrasnji deo je dosta veliki, ja sam uspeo da natovarim sprej za lanac, sprej za krpljenje guma, mini alat, dva para farmerki dva duksa nekoliko majica itd itd, i kartu odozgo....

Ma vrh...,ko putuje ili se cesto vozi malo dalje to mu je neizbezan komad prtljaga, ima i traku koja se kaci na rame a moze i kao ranac, i naravno folija protiv vode...

Ja sam je platio 60 evrica. . . 

Mislim da je 45 i vise nego povoljno???

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja