TOKYO 5 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Jakna- " L" kupljena pre oko mesec dana iz lusisa, tri put obucena, kao nova!!! 55 evra! Kaciga- " XS" Znaci veoma mala, kupio devojci pre neki mesec, jednom nosena, ma nova.... 50 evra! Torba- kupljena u luisu pre dva meseca, jednom koriscenja, vrlo prakticna... 50 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Octobar 26, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan A neki telefon?.. Mozda cu da naletim sa devojkom da ona proba tu kacigu samo ostavi kontakt.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan koji je model kacige u pitanju? Pozdrav, Nebojsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Zabagaovao mi net pa nisam stigao da ispisem br. 064/152-1367 Ivan Kaciga je M2R, vidi na netu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A model je,ako se ne varam MR 10... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ostavila te devojka ili je ostala trudna pa se vise ne vozi(isti slucaj i kod mene)!Zena trudna i ne vozi se vise!Ima to i svoje prednosti! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za jaknu... Moram samo da se dogovorim sa polovinom svojom da dođemo da proba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan model je MR 650.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Octobar 27, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Horneta da sam ti video u oglasu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 51 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hornet već otišao na doboš. Vidim ja tu neki E30. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Alo vas dvojica...., bez zajebancije! Nazalost i po ko zna koji put, pare su se nasle izmedju stvari koje volimo i tesko je to prihvatiti ali sta je tu je, idemo dalje.. A i bice opet..... Elem.... Kaciga i jakna otisle, ostala torba, tako da ako je neko planirao istu, ovo je pravi trenutak da je uzme po povoljnoj ceni... 45 EVRICAAAAA.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jel torba sa magnetima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Jel torba sa magnetima? Po izgledu bih rekao da ova torba ima tačno 7 magneta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sa magnetima, mislim da ima cetri okrugla magneta koji se nalaze u lepezici koji su ispod torbe! ( ne vide se na slici ) Ja sam je uzeo pre dva meseca od Bosketa iz luisa, otisao do Hrvatske i vratio se, znaci jednom koriscena, za neverovati je sta sve stane u nju.. Ima dve pregrade sa strane (manje) jednu spreda (vecu) i jednu nazad za naocare, odozgo je providna za kartu i ima specijalno udubljenje za recimo navigaciju ili mobilni, unutrasnji deo je dosta veliki, ja sam uspeo da natovarim sprej za lanac, sprej za krpljenje guma, mini alat, dva para farmerki dva duksa nekoliko majica itd itd, i kartu odozgo.... Ma vrh...,ko putuje ili se cesto vozi malo dalje to mu je neizbezan komad prtljaga, ima i traku koja se kaci na rame a moze i kao ranac, i naravno folija protiv vode... Ja sam je platio 60 evrica. . . Mislim da je 45 i vise nego povoljno??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Slicica sa puta.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan uzecu ja tu torbu samo da se dogovorimo za preuzimanje.... pisem ti na pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...