FFBikerSar 808 Napisano Octobar 16, 2021 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Kakva šteta da ovaj nikad nije došao dalje od prototipa... Uz 1000 SP II i III, jedini Guzzi za koji bi mi uspjeli izbiti pare iz novčanika. Slike sa sajma EICMA u Milanu, 1999. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Octobar 17, 2021 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Norge 1200 proizašao iz ovoga? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 808 Napisano Octobar 17, 2021 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Članci samo spominju sličnost, ali ne i da li ima sličnosti u ramu itd. https://www.webbikeworld.com/water-cooled-moto-guzzi-v11-gt/ https://www.webbikeworld.com/moto-guzzi-norge-1200/ Meni je kod koncepta svakako uspješniji gornji dio oklopa, sa žmigavcima integrisanim u kućišta ogledala, farom iz jednog komada, a i donji bolje izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Octobar 17, 2021 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Isti "mali" RT...čak i neki stariji japanci imaju dosta sličnosti. Jedno vreme to je očito bila moda, nekako istodobno izlazili su i razni skuteri sa sličnim rešenjima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Octobar 17, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 928 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prevelika slicnost sa BMW RT tog vremena i 1100 i 1150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 808 Napisano Octobar 17, 2021 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, pronto said: Isti "mali" RT...čak i neki stariji japanci imaju dosta sličnosti. Jedno vreme to je očito bila moda, nekako istodobno izlazili su i razni skuteri sa sličnim rešenjima. Pa tako je i Kawasaki GTR 1000 bio "pljunuti" BMW K100LT/K1100LT (i zato jedini Japanac koga bi ikad uzeo u obzir) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Octobar 17, 2021 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tu je i Honda Deauville (mislim da se tako piše)...skoro svi ST modeli...a boga mi i matora FJ Yamaha ima te neke motive. Nekako mi deluje da su to poslednji trenuci kada su motocikli, pa i automobili, mogli izdaleka da se prepoznaju...ako je to uopšte i važno. Danas u moru istosti, često moram da pročitam, ako piše, šta je u pitanju...jer nije tako očigledno. Mož' biti da sam omatorEo i da me sve to malo manje zanima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 808 Napisano Octobar 17, 2021 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Deauville, Pan European, nisu bili kopije BMWa nego bas specifični - i njihov dizajn mi se nije dopadao, GTR 1000 jeste. Danas (skoro) svi motori imaju prednje farove oblika "oči insekta", ja sam više volio klasiku - okrugao, ili četvrtast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...