Biker Boy 2740 Napisano Jul 25, 2006 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan e ovako planiram da uzmem kymco grand dink 125cc . Svideo mi se jer nekosta mnogo udoban i simpatican je ! Komentari...? Kazu novo je novo,sad mene malo grize dal to da uzmem pa sledece godine jace ili nesto od 500 cc ? pre toga sam imao skuter od 50 cc. Matori mi neda da uzmem ozbiljni iako mu kazem bicu miran 2 god. al smatra skuter je to neide to brzo a nezna da moze 110 km/h :twisted: meni za pocetak dovoljno neda mi nista jace tako da resio sam ovo da uzmem,da i ja malo nesto kolko toliko normlno zajasem ! za neki normalni pocetak... Cim budem uzeo postavljam slike sve pise o njemu na : http://www.milano.co.yu/skuter/gdink125.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 25, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ih , bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jul 26, 2006 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan ih ' date=' bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink:[/quote'] Ili jos bolje Xt125SM® skuplji je ali mislim da vredi. Pa jos moze i 120 :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 26, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan ih ' date=' bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink:[/quote'] Ili jos bolje Xt125SM® skuplji je ali mislim da vredi. Pa jos moze i 120 :twisted: 105 pravih...122 na satu... Ipak YBR...XT je dosta skuplji a za te pare ne nudi mnogo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2740 Napisano Jul 26, 2006 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ih ' date=' bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink:[/quote'] da nazalost opeet ! :cry: gledali smo ybr i meni je iskreno odvratan . Jbg nece da mi uzme nista jace kao evo ti skuter radi snjim sta oces ostalo kupi sam ! tako da bolje i ovo veruj mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 27, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan ih ' date=' bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink:[/quote'] da nazalost opeet ! :cry: gledali smo ybr i meni je iskreno odvratan . Jbg nece da mi uzme nista jace kao evo ti skuter radi snjim sta oces ostalo kupi sam ! tako da bolje i ovo veruj mi Jbg odvratan,odvratan,opet bolje nego skuter majku mu..bar ces steci neko iskustvo,za jace motore... A i skuter brzo dojadi,pogotovo kad si vec imao neki,dok ces se s menjacem igrati neko vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...