M_Bane 87 3166 Napisano Jul 25, 2006 Braveheart, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan e ovako planiram da uzmem kymco grand dink 125cc . Svideo mi se jer nekosta mnogo udoban i simpatican je ! Komentari...? Kazu novo je novo,sad mene malo grize dal to da uzmem pa sledece godine jace ili nesto od 500 cc ? pre toga sam imao skuter od 50 cc. Matori mi neda da uzmem ozbiljni iako mu kazem bicu miran 2 god. al smatra skuter je to neide to brzo a nezna da moze 110 km/h :twisted: meni za pocetak dovoljno neda mi nista jace tako da resio sam ovo da uzmem,da i ja malo nesto kolko toliko normlno zajasem ! za neki normalni pocetak... Cim budem uzeo postavljam slike sve pise o njemu na : http://www.milano.co.yu/skuter/gdink125.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 25, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ih , bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 568 Napisano Jul 26, 2006 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Los Angeles, California Motocikl: NC750X, Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan ih ' date=' bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink:[/quote'] Ili jos bolje Xt125SM® skuplji je ali mislim da vredi. Pa jos moze i 120 :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 281 Napisano Jul 26, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ih ' date=' bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink:[/quote'] Ili jos bolje Xt125SM® skuplji je ali mislim da vredi. Pa jos moze i 120 :twisted: 105 pravih...122 na satu... Ipak YBR...XT je dosta skuplji a za te pare ne nudi mnogo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M_Bane 87 3166 Napisano Jul 26, 2006 Braveheart, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan ih ' date=' bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink:[/quote'] da nazalost opeet ! :cry: gledali smo ybr i meni je iskreno odvratan . Jbg nece da mi uzme nista jace kao evo ti skuter radi snjim sta oces ostalo kupi sam ! tako da bolje i ovo veruj mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 281 Napisano Jul 27, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ih ' date=' bre , zar opet scooter :? ?! a YBR125 ? em je jeftiniji , em je motor... :wink:[/quote'] da nazalost opeet ! :cry: gledali smo ybr i meni je iskreno odvratan . Jbg nece da mi uzme nista jace kao evo ti skuter radi snjim sta oces ostalo kupi sam ! tako da bolje i ovo veruj mi Jbg odvratan,odvratan,opet bolje nego skuter majku mu..bar ces steci neko iskustvo,za jace motore... A i skuter brzo dojadi,pogotovo kad si vec imao neki,dok ces se s menjacem igrati neko vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...