ПИпезос 8236 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Има ли ко неког искуства са CABERG HORUS кацигом, ова кацига ми се баш баш свиђа ... полако се спремам за куповину мотора па да пре тога купим све што ми је најпотребније а не онда да тражим. Линк http://www.garage.rs/wp-content/uploads/2020/03/1-16.jpg http://www.garage.rs/wp-content/uploads/2018/01/cropped-Garage-Moto-Shop-Logo-1-192x192.jpg CABERG HORUS WHITE METAL - Garage Moto Shop WWW.GARAGE.RS HORUS JE NOVA CABERGOVA KACIGA KONCEPIRANA ZA PUTOVANJE KAO I ZA VOŽNJU PO GRADU. IMA DUPLU HOMOLOGACIJU P / J. P KAO FULL FACE I J KAO JET... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3184 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 2320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu ima @mrmiki možda može da podeli utiske... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Octobar 15, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Garage shop, prodaje Caberg kacige a Mikel je i više nego raspoložen da objasni sve detalje , čak mislim da je istu i testiro ,možda ima na y.t. Ako nisi iz Bg. pozovi ga siguran sam daće ti pomoći . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Octobar 16, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 14.10.2021. at 17:26, ПИпезос je napisao: Има ли ко неког искуства са CABERG HORUS кацигом, ова кацига ми се баш баш свиђа ... полако се спремам за куповину мотора па да пре тога купим све што ми је најпотребније а не онда да тражим. Sto kolega kaze nabolje nazoves ili svratis i dobices najbolje objasnjenje i savet, a moras i da je probas moze da se desi da tvom obliku glave ne odgovara. ja imam ovu, isti model kao tu sto ti hoces samo druga boja http://www.garage.rs/wp-content/uploads/2020/03/1-15.jpg http://www.garage.rs/wp-content/uploads/2018/01/cropped-Garage-Moto-Shop-Logo-1-192x192.jpg CABERG HORUS MATT BLUE YAMA - Garage Moto Shop WWW.GARAGE.RS HORUS JE NOVA CABERGOVA KACIGA KONCEPIRANA ZA PUTOVANJE KAO I ZA VOŽNJU PO GRADU. IMA DUPLU HOMOLOGACIJU P / J. P KAO FULL FACE I J KAO JET... Prezadovoljan sam sa kacigom, veliko vidno polje, nije mnogo bucna, lufteri odradjuju posao bas kako treba. Kad budem menjao kacigu opet cu uzeti Caberg i sto je najbitnije za tu cenu dobijes i vise. Pre ove sam nosio Kappa nebo i zemlja, ne mogu ni da se porede. Mozda je neko nosio Caberg i nekog drugog proizvodjaca pa da se uporede 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, mrmiki je napisao: Sto kolega kaze nabolje nazoves ili svratis i dobices najbolje objasnjenje i savet, a moras i da je probas moze da se desi da tvom obliku glave ne odgovara. Prezadovoljan sam sa kacigom, veliko vidno polje, nije mnogo bucna, lufteri odradjuju posao bas kako treba. Kad budem menjao kacigu opet cu uzeti Caberg i sto je najbitnije za tu cenu dobijes i vise. Pre ove sam nosio Kappa nebo i zemlja, ne mogu ni da se porede. Захваљујем @mrmikiна подељеном искуству а свакако мора да уследи и проба кациге 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Novembar 5, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос jesi li na kraju kupio Caberg ili neato drugo i koja su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Novembar 5, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, VladoGrcic je napisao: @ПИпезос jesi li na kraju kupio Caberg ili neato drugo i koja su iskustva? Na žalosti nisam kupio Caberga, u Novom Sadu ga nije bilo a nikako me put nije nekim poslom vodio ka beogradu pa da iskoristim taj odlazak pa sam se odlučio za LS2 Vailant II model, cenovno se malo razlikuju, oba imaju skoro identičan panoramski pregled ali meni lično LS2 ima bolji modularni sistem od Caberga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...