Jack Sparrow 66 Napisano Octobar 14, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem givi gumice sa slike, ili ako neko zna gde ima da se kupe neka javi... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Octobar 14, 2021 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEZNO ih zalepi super lepkom, ja sam tako uradio i nikad više mi nisu ispadale. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan motoland ima na stanju to, tamo sam uzimao. KAPPA Z126 gumice za ploču kofera | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Amortizujuće gumice za ploču kofera. Promenio Octobar 14, 2021 član nafetS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21444 Napisano Octobar 14, 2021 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti komada treba? Nisu valjda sve poispadale.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Meni redovno ispadne i znam da će da ispadne, al nikad ne proverim kad skinem kofer, debil 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21444 Napisano Octobar 14, 2021 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zbog jedne izgubljene narucio komplet, tako da sada imam tri, jednu bih zadrzao ako mi se situacija ponovi Dve mogu pokloniti koleZi ako mu znaci nesto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Octobar 14, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan I meni ispala jedna, jutros sam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Octobar 14, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ja sam zbog jedne izgubljene narucio komplet, tako da sada imam tri, jednu bih zadrzao ako mi se situacija ponovi Dve mogu pokloniti koleZi ako mu znaci nesto Dve mi i fale TMN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21444 Napisano Octobar 14, 2021 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daj adresu i saljem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Octobar 14, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam u MotoLand-u. Hvala vam na odgovoru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Octobar 14, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Just now, N.F.S. said: Daj adresu i saljem Da te ne cimam, porucio sam u MotoLand-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Octobar 14, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, N.F.S. said: Daj adresu i saljem Hvala ti svakako, MOJE PICE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 878 Napisano Octobar 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сад звао, пошто и мени требају, немају више . Кажу тек око НГ можда. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, bracabgd je napisao: НГ можда kako mi idu na.... živac... šta god nemaju, kažu možda. Ja kad sam kupovao pre godinu dana nešto, oko 700e, bilo je ovo će možda doći, ovo neće, na kraju sam otišao i drugome dao pare. Pa druže, nisam ti naručio jednu gumicu od 40 dinara, naručio sam robe dosta, tj probao da naručim. Ne razumem kako mogu tako da rade, al ajde. Pogledaj dd moto u rumi, i oni prodaju givi program, možda im je ostalo na stanju par.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Octobar 21, 2021 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, nafetS je napisao: Pogledaj dd moto u rumi, i oni prodaju givi program, možda im je ostalo na stanju par.. A i oni imaju Givi program samo ono što ima u Moto Land-u koliko sam ja uspeo da provalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan to sitno možda i imaju na stanju... Ali da, sve nabave od motolanda, oni su uvoznici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 878 Napisano Octobar 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS хвала, пробаћу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2517 Napisano Novembar 17, 2021 Drug član, 1493 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristicu ovu temu da ne otvaram novu. Imam kineski kofer ili top case, kako god se zvao. I kineski nosac. "Metalni" tj, limeni. Sav je izvitoperen i mnogo se kofer klacka i lupka. Nervira me. Pitanje je. Da li je isti nosac kod kineskih kofera i givi? Moj model je kao sa oglasa, mislim da je monokey. Nasao sam jeftin na oglasu i kupio bih ga ako pasuje. Odnosno, ako neko zna da li pasuje. KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...