Matija11 0 Napisano Octobar 11, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Imam 14 godina i zelim da predjem na motocikle nikad nisam vozio ali me je interesovalo koji motocikl bi meni odgovarao kao pocetnicki interesuju me kroserice. Imam skoro 2 metra i oko 120kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16568 Napisano Octobar 11, 2021 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ide prijava za spam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Octobar 12, 2021 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Imam 14 godina i zelim da predjem na motocikle nikad nisam vozio ali me je interesovalo koji motocikl bi meni odgovarao kao pocetnicki interesuju me kroserice. Imam skoro 2 metra i oko 120kgNajbolje da sedneš na par različitih motora i sam utvrdiš da li ti odgovara pozicija sedenja, veličina rama, itd. Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Sta li jedu djetici kada sa 14 imaju 2 metra i 120kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slatko i masno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...