malitomic 1854 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/koferi-torbe-bisage-i-nosaci/givi-maxia-e52/oglas/123758513?filter_id= KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1854 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je od drugara koji me zamolio da je prodam. Imam i jednu njegovu zadnju klupu od Punta, ali to ovde verujem nikog ne intresuje. Za forumase 10% niza cena se podrazumeva. Kofer je jako dobar, mislio sam sebi da ga ostavim ali je prevelik za moj motor. Ide dalje.. Garmin je skinut sa njegovog Gs-a i on ga nikad nije koristio. Cenu smo lupili, ne razumemo se u te stvari.. Volan, ko zna iz koje je price.. toliko. Moj tel 0604421566. Sve stvari su kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1854 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 1247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je prodat ali je ostala ploca. Znaci Monokey ploca aktuelna, cena 2500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...