Jump to content

Moto Zajednica

POMOC problem sa K1

Recommended Posts

  • U prolazu, 2 postova
  • Lokacija: bec,austrija

Veliki pozdrav svim bajkerima.Imao bih jednu molbu za sve one koji se razumiju u motore i opravke.Moj problem je u tome sto sam kupio SUZUKI GSX R 600,  K -1,sa koga je prosli vlasnik pao pri brzini od 40km/h i pri tome izgrebao plastike koje se mogu popraviti i ofarbati.Al nije to jedini problem,problem je u tome sto je prednji tocak pomeren nazad za oko2-3cm,ali se nevide ostecenja na viljusci,sve dobro funkcionise,nevuce u stravu i amortizeri normalno funkcionisu.Molio bi za svaki savet i predlog za otklanjanje problema .Unapred zahvalan.

 

post-4929-12879008283597_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 432 postova
  • Lokacija: Staro selo

Imao sam nekoliko takvih slucajeva.Ako si siguran da viljuska nije kriva u opciji su dve stveri. Pogledaj razmak od rezervoara do rama ( bocni deo rama na kom lezi rezervoar ) sa leve i desne strane taj razmak mora da bude isti. Ako nije isti razmak znaci da se ram naduo . Druga opcija je da se iskrivio deo viljuske koji prolazi kroz ram ( tu se viljuska kaci za ram ). U obe varijante problem je resiv ! Pozdrav !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1854 postova
  • Lokacija: NBG

kao što keolega pre mene reče, dobro pregledaj ram u predelu vrata volana. ako je ram povukao mora biti vidljivih promena na strukturi aluminijuma, i dobro ga prepipaj prstima da vidiš da nema nekih nelogičnih neravnina koje nemaju razlog da budu tu.

 

ako nije ram, a verovatno nije jer da bi ram povukao sve ostalo bi moralo biti krivo do jaja, onda je verovatno trougao ili osovina viljuške + štapovi (sve po malo kad se sabere eto ti 2cm). u svakom slučaju, ako utvrdiš da nije ram (a najverovatnije da nije) skini štapove dole, skini trouglove i onda ćeš videti.

 

 

što se tiče ispravljanja viljuški i trouglova (i rama naravno ali ajde da to ne računamo) ja bih ti preporučio Peru motoline iz Sremske mitrovice. sarađivao sam sa njim više puta, radi perfektno. nađi telefon na forumu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 2 postova
  • Lokacija: bec,austrija

Pozdrav za Mr.Racer,Rasu i Vladicu69, i da vam se zahvalim za savete oko motora,stvarno sam bio u dvoumici sta da radim jer trenutno nemam nekog dobrog mehanicara koji bi mi dao savet.Dopisivao sam se sa Ivanom82 i on mi je kao i vi predlozio isto i preporucio Servis Motoline,i to sa preporukom od Ivana82 i Rase iz Beograda.Opet Vam svima hvala na savetima i nadam se da cemo se sresti sledece sezone negde na motorijadama pa da vas pocastim sa picem.Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja