acim 765 Napisano Decembar 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto neko rece na "Adventure rider" forumu imena novih BMW modela sa dva cilindra i 800ccm je trebalo da budu: F800GS (trenutni naziv je F650GS) F800GS Adventure (trenutni naziv je F800GS) Potpuno tačno, oba imaju po 800 kubika, tako da je naziv za manji model potpuno konfuzan. I onda lepo najave prestanak proizvodnje modela F650GS (starog, kao onaj zuti gore na slici) i najave pocetak proizvodnje unapredjenog modela koji bi se zvao G650GS. Pitanje je zašto se stari F650GS uopšte tako i zvao, kada je u stvari G oznaka za jednocilindraše. Ima ona moja tema o BMW-ovim oznakama, ali je ovo tako konfuzno, da ni zasebna tema ne pomaže ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 14, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan F=Funduro....BMWova nashtapalica za neshto shto je zabavno i enduro u istoj rechi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je zašto se stari F650GS uopšte tako i zvao, kada je u stvari G oznaka za jednocilindraše. Ima ona moja tema o BMW-ovim oznakama, ali je ovo tako konfuzno, da ni zasebna tema ne pomaže ;D Secam se te teme. Veoma korisne informacije. Sta se desava u BMW-u i kako su uspeli ovako da zakomplikuju ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Preporucene cene novih motora u Argentini: http://www.informoto.com.ar/preci_m/index.html Oznake valute: U$D - americki dolar $ - argentinski pezos Postoje i cene bez oznake valute, te cene su takodje u pezosima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...