MOTOBIKE 0 Napisano Jul 24, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 avgusta na aerodromu JAT vozi se trka za balkan cup ! Ajde tamo da se svi okupimo sa foruma u proseku svi imamo isto km ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 24, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha ma neka, mada posto cu sigurno ici na motoskup u Batocini skocicu i do tamo obzirom da nema vise od par sati voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se, ali nemamo svi isto kilometara, ja imam samo 4 a ima ko ima i po 200!!!! ajde da napravimo okupljanje, ja cu vas cekati ali mozda bez motora, ali ako ne bude bilo motora, uzecu od caleta burgmana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jul 26, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja æu da doðem sigurno tada sam na godišnjem kakav je raspored dešavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja kolko znam,to je balkansko i voze se cetri klase kao i obicno!!! ali posto se u srbiji nista ne zna do poslednjeg trenutka, bolje mi da secekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Jul 26, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se se 5 trka , najavljeno je dosta stranaca a peta je hepening klasa u subotu ima neka zabava izbor za miss i itd dolazi neki Lepen da otvori trku ,sve u svemu u Vrscu je uvek bilo dobro ! Nadam se da ce momci sa sajta da navijaju za 41 u hepeningu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 7, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan uvek smo uz broj 41, nego koji si bio u Kraljevu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 7, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mogli bi iz beograda da krenemo svi zajedno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan u prvoj trci peti u drugoj TRECI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da idem, jer imam trku u Kunmadaras (Madarska). 18-20.08.2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da idem' date=' jer imam trku u Kunmadaras (Madarska).18-20.08.2006.[/quote'] Èovjeèe, pa jesi ti živ ??? Ništa te nema u rubrici "Garaža", jesi još šta radio na motoru, jesi stavio turbo, daj piši malo !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Avgust 8, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu tad biti na moru , a vi koji idete vozite polako kroz Banatsko Novo Selo u centru kod crkve uvek vrebaju cike sa brzinomerom! Dobar provod svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 8, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da idemo..put Bg-Vs je mnogo dobar..a i nije dugacak... nedelja ce biti, pa nece "valjda" biti traktora :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moj broj je 0642355937, kada se budete dogovorili mozete mi jeviti kad stizete da vas docekam!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 9, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da idem' date=' jer imam trku u Kunmadaras (Madarska).18-20.08.2006.[/quote'] Èovjeèe, pa jesi ti živ ??? Ništa te nema u rubrici "Garaža", jesi još šta radio na motoru, jesi stavio turbo, daj piši malo !!!! Da, jos sam ziv :!: Samo malo vreme imam. Ili zbog more, ili motosusret u Adu, ili radim kuci. Na motoru jos nisam stavio turbo, ali polako poceo sam da nabavim auspuh, turbo, itd..... Za iducu godine trebalo bi da bude gotovo. Ispod 450-500 ks ne dam :!: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Avgust 9, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan nedelja ce biti, pa nece "valjda" biti traktora :shock: Ne zavaravaj se... drljacha vreba 24 casa dnevno, od traktorista ocekuj SVE ako ga vidis, mislim na nocnu voznju...Polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 11, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se se 5 trka ' date=' najavljeno je dosta stranaca a peta je hepening klasa u subotu ima neka zabava izbor za miss i itd dolazi neki Lepen da otvori trku ,sve u svemu u Vrscu je uvek bilo dobro ! Nadam se da ce momci sa sajta da navijaju za 41 u hepeningu [/quote'] Ko da navija za tebe? U Kraljevu sam bar 5 puta svracao do tvog box-a od tebe ni traga ni glasa Najgori si od sve dece ZELJKOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZELJKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZELJKOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 11, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da idem' date=' jer imam trku u Kunmadaras (Madarska).18-20.08.2006.[/quote'] Èovjeèe, pa jesi ti živ ??? Ništa te nema u rubrici "Garaža", jesi još šta radio na motoru, jesi stavio turbo, daj piši malo !!!! Da, jos sam ziv :!: Samo malo vreme imam. Ili zbog more, ili motosusret u Adu, ili radim kuci. Na motoru jos nisam stavio turbo, ali polako poceo sam da nabavim auspuh, turbo, itd..... Za iducu godine trebalo bi da bude gotovo. Ispod 450-500 ks ne dam :!: :wink: To majstore, drži se i javi kako napreduješ ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Avgust 13, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vaso ,Vaso pa nisi me nasao jer sam bio ili kod Zexa 69 ,ili kod Kuleta ili sam sa Pajicem obilazio stazu ili sam bio u kafani ! Sledece godine mozda ZEX i ja idemo u KAWASAKI PAJIC TEAM on hiljadu ja u sesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Vaso ' date='Vaso pa nisi me nasao jer sam bio ili kod Zexa 69 ,ili kod Kuleta ili sam sa Pajicem obilazio stazu ili sam bio u kafani ! Sledece godine mozda ZEX i ja idemo u KAWASAKI PAJIC TEAM on hiljadu ja u sesto[/quote'] Blago nama sa Vama trkacima! Pa vi non-stop u kafani,moracu da predlozim tvom prijatelju Radetu Vojvodicu,da se uvede dreger! Necete vi meni vishe pijani na stazu he,he,je Sto se tice Pajica,zelim Vam da uspete u tome! Vidimo se u Vrscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan U koliko pocinju i kad se zavrsavaju trke u nedjelju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Vrscu u Nedelju...samo mi recite..prolazi se kroz Pancevo (centar) pa onda? Ustvari, da se ispravim...Pancevo - Banatsko Novo selo - Vladimirovac - Banatski Karlovac - ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan trke pocinju u 12 00 i traju do 16 ima i stretfight Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Heh moglo je to da pocne i ranije no ajde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 17, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan marcony, ides bg,pancevo,ban novo selo,vladimirovac, banatski karlovac,... preko vlajkovca i uljme do vrsca, ako ti treba pomoc da nadjes stazu,moj broj je 064/23-55-937 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...