Dowla00 0 Napisano Octobar 7, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi! Nov sam na forumu, a i početnik skutera. Da ne dužim. Uglavnom, imam skuter Peda piccolo i na svakih 2 nedelje imam neki problem sa njim. Jutros sam krenuo na posao i sklizne mi noga sa kurble, dok sam palio, probam opet da upalim NEĆE. Izvučem ono crevo za vazduh, probam da upalim NEĆE. Napravim vakum sa rukom, op, cap, HOĆE. Krenem i posle 2-3 sekunde gas se smanji i stigne do 10km/h. Pokušavao sam da lepo namestim crevo, ali ništa. Da napomenem samo, to crevo je isečeno na dva dela, pa je spojeno izolirom, jer stalno ga izvlačim kad mi se desi da sklizne noga sa karburatora....TUGA... Molim vas, ako neko ima sličan problema ili ima rešenje, neka pomogne. Jako mi je potreban, jer mi posao nije baš blizu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dowla00 0 Napisano Octobar 7, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sklizne noga sa kurble* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11022 Napisano Octobar 9, 2021 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Saugh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...