Jaksa22 0 Napisano Octobar 5, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan,da li neko od vas Koji imaju mt07 stavljao kn filte.?,a da na motoru nista specijalno nije cackano… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Octobar 6, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Jaksa22 je napisao: Dobar dan,da li neko od vas Koji imaju mt07 stavljao kn filte.?,a da na motoru nista specijalno nije cackano… Ja ga stavio. Imam i komplet Mivv auspuh, ali imam i Booster plug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.10.2021. at 7:47, sale600 je napisao: Ja ga stavio. Imam i komplet Mivv auspuh, ali imam i Booster plug Jel osetna neka razlika u performansama? Negde sam čitao da je aftermarket izduv bez power commandera gotovo beskoristan, minus bolji zvuk naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Novembar 6, 2021 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, blackmore je napisao: Jel osetna neka razlika u performansama? Negde sam čitao da je aftermarket izduv bez power commandera gotovo beskoristan, minus bolji zvuk naravno. Sve zavisi od auspuha. Moj Mivv malo gubi na nižim okretajima u odnosu na original, ali se osjeti. Prijatelj stavio Akrapovič carbon (only race use) i njegov je izgubio baš dosta u odnosu na moj. Kada sam stavio i KN filter ugradio sam i Booster plug i situacija je puno bolja. Tada je dobio na snazi u nižim okretajima i razlika je velika + nema više onako izraženo motorno kočenje. Evo, to je ova sonda koja vara Ecu. Šalje podatke da je vanjska temperatura manja za oko 20 stupnjeva i Ecu dodaje 6% više goriva. Detaljnije ima sve ovdje Yamaha MT-07 (XSR 700) motorcycle fuel injection tuning | BoosterPlug WWW.BOOSTERPLUG.COM Release the Power in your Yamaha, without the expensive setup of a Power Commander and Dyno hours 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...