N e g r o 307 Napisano Septembar 29, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Magare na prodaju, zafalile pare..... samo kes..... cena vise nego povoljna..... Evo link ka oglasu na KP: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! 069/2281128 Promenio Septembar 29, 2021 član N e g r o dodao slike.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22163 Napisano Septembar 29, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhh bas dobro izgleda druze!!Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 30, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Videh ga na kp bas danas. Odoh da opljackam lokalnu pekaru, i eto me za koji sat... :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 30, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Videh ga na kp bas danas. Odoh da opljackam lokalnu pekaru, i eto me za koji sat... :-D Ma me mora pekara, bolje kockarnica… :-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 5, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kilometraža?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 5, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan 110.000 i raste svaki dan za bar 100Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 7, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Nije više hitno… Vraća se cena na staro, sa sva tri kofera 3900 za forum, bez kofera 3600. Nije fiksna cena, dogovor kuću gradi….Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Octobar 7, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad nisi bio ni blizu da ga prodaš za 3300, sad za 3900 će ode ko halva. Ne ide to tako. Kasd jednom spustiš cjenu, nikad je više ne proda za veću. Promenio Octobar 7, 2021 član DUKE VUK 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 7, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ne mora… kad vidiš kakve kangrbe koju cenu imaju onda se lepo zapitaš ko je tu blesav. Bilo je hitno, niko nije kupio, ko je hteo a nije grdno se zajebo, a sad cena ide gore pa ne mora ni da se proda. Meni lepo služi…A to da se jednom spuštena cena ne diže slobodno primeni, nemam ništa protiv, ja neću…Da ima para i narodu kao na RTS-u odavno bi bio kupljen, ovako će da stoji kod mene…. Neće niko uljaru da kupi za 1300€ (a vredi mnogo više) jer NEMA, a nije da neće… zašto bi bilo drugačije sa magaretom…PozzSent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uljaru upropastile sare, i airbrush. Mozda je to neki umetnik radio i bla bla... Ja sam se nalozio na njega jos pre dve godine kad sam polozio, jer sam polagao na istom. Cena bila bas pristupacna, a nahvaljen na forum kao odrzavan. Ma lego bi mi kao budali samar. Ali... Jbg, da je bio samo crn, bio bi moj... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 7, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti uzmi dva crna spreja i ošpricaj u crno… Pade mi na pamet da ga uradim kod Brke ali onda ode i cena u vis…. :-)Uostalom, izvadis pare i ponudiš a ja onda razmislim pa ili odbijem ili pristanem…. Ne preti praznom puškom…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 25, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan up... 3555E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 2, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Magare dobilo tankpad i maglenke. 3456€ za forum. Sportska cena. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 9, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Bez kofera 3156€.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.10.2021. at 16:44, N e g r o je napisao: Pa ti uzmi dva crna spreja i ošpricaj u crno… Pade mi na pamet da ga uradim kod Brke ali onda ode i cena u vis…. :-) Uostalom, izvadis pare i ponudiš a ja onda razmislim pa ili odbijem ili pristanem…. Ne preti praznom puškom… Sent from my iPhone using Tapatalk Jos je suzuki na prodaju? bila je ok cena koliko se secam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Kata kod kolege... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 23, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena magare za RT…Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 16, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od prodaje. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Znaš li nekoga ko prodaje delove za St-a. Ja uskoro uzimam jedan pa će mi trebati nosac top kejsa. Već sam procesljao KP ali nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 17, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nešto delova na KP ali ne znam dalje. Nije mi poznato da neko ima to u kobasicama…Ja sam nosač za topcase sa pločom kupio u Motolandu za oko 100€ oba…Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam za taj Givijev nosac, ali on se stavlja na ovaj sjajni nosac koji tvoj motor već ima. Ovaj sto cu ja uzeti pozadi ima samo rukohvat bez nosaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 5, 2022 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam od prodaje. Nakon udesa gde smo full natovareni ostali na točkovima (bočni udar pri relativno maloj brzini ali teška borba za ostanak na točkovima…) a motor skoro potpuno neostecen (polomljen delic plastike kod samog srafa i jedna noga a druga teško nabijena) ipak je ovo odličan motor za mene. PozzSent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...