penumbra 139 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ispao mi je plasticni sraf sa mehanizma za vizir na HJC i70, evo par slika kako to izgleda pa ako neko ima ideju kako bih to mogao da saniram i gde da nabavim zamenu, bio bih jako zahvalan. hjc i70 IMGUR.COM Imgur: The magic of the Internet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan ХЈЦ продаје она радња иза ПУ за град Београд, мислим да је Мотоленд. Код њих сам узимао делове за моју кацигу. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 28, 2021 Very Funny Rider, 1135 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ovo.. Skini fajl i posalji nekom ko štampa 3d..ima ih brdo koji to rade po kuoujemprodajem. https://www.thingiverse.com/thing:4564339 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 951 Napisano Septembar 28, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u motoland, oni to imaju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo sa thingiversa a ne nadjes u motolandu mogu ja da ti istampam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 139 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svratio u motoland pre 20-ak minuta, poklonili mi momci kaze 'ne treba nista, ali imas ovu kutiju srbi za srbe pa ubaci nesto ako hoces' 'dogovoreno'. Hvala svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...