lestra 2353 Napisano April 21, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/@MotologyFilms Ja u zadnjih godina pratim ovaj kanal, covek je legenda offa i produkcija mi je bomba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad gledam kroserice na YT i hard enduro najbrže zaspim. To nema boga, pa taman da sam tek ustao,naspavan,upalim li to za 20 min sam skliznuo u ništavilo. Ko da imam narkolepsiju. Ja ne znam dal mi ima išta dosadnije od toga Promenio Maj 11, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, BSG je napisao: Dok ne zasednes na neku makinu neces spoznati sve cari kaljuzanja i juracnja po jarugama. U pravu si 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Februar 3 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekoliko starih enduro filmova DirtWise Movie.avi DirtWise With Shane Watts-Advanced Instructional Vol. 1-MudSandAnd Rough Ground.avi DirtWise With Shane Watts-Advanced Instructional Vol. 2-CorneringBraking And Tight Trees.avi Offroad [2008].avi Skills 2.mp4 Skills 3 [2008].mkv Techniques Of Enduro Bikes.mp4 Enduro Riding Techniques.zip 5gb 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Februar 4 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan баш се тешко преузима, има нека фора ил је мени комп канта Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Februar 4 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan kod mene ide dobro.. ne znam na sta mislis kad kazes 'tesko', spor internet ili nemas dovoljno prostora na c particiji za temporary fajl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Februar 4 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan могуће да ми спор нет, настављам из десет путса чекам паузу од 4 сата би наставио другу половину, на торенту скида добро, ставићу линк ако наиђем на неки добар Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Februar 4 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @тене рас jesi li skinuo? javi ako hoces da uploadujem svaki film posebno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Februar 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Надао се да ћу завршити синоћ покупио нешто са нета ресетовао ми се комп, можда вечерас Promenio Februar 5 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Februar 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Јављам, изгледа је решење качити све на rutracker, њих нико несме да дира, осиромашили све торенте обрачунима са пиратима Promenio Februar 5 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...