Jump to content

Moto Zajednica

Jos jedan novajlija

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Od kad smo u Padini 12.10 organizovali onu "malu" zurkicu peceo sam da koristim BJBikers forum a i ostalo sa saita, istinu reci tad sam od drugara i saznao za ovaj divni sait pa reko posto sam se registrovao eto red bi bio da malo i predstavim moju malenkost....

Ja sam Pavel iz Padine vozim CBR-a 600 a ponekad i moju zenu  ;D na njom, motor imam tek jednu godinu ali nadoknadicu sve one godine u kojima nisam imo uslove za kupovinu nekog, bar sam  to obeco sam sebi. Eto da negnjavim vise vidimo se ili do proleca cujeme se na forumu...

Pozzz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Od kad smo u Padini 12.10 organizovali onu "malu" zurkicu peceo sam da koristim BJBikers forum a i ostalo sa saita, istinu reci tad sam od drugara i saznao za ovaj divni sait pa reko posto sam se registrovao eto red bi bio da malo i predstavim moju malenkost....

Ja sam Pavel iz Padine vozim CBR-a 600 a ponekad i moju zenu  ;D na njom, motor imam tek jednu godinu ali nadoknadicu sve one godine u kojima nisam imo uslove za kupovinu nekog, bar sam  to obeco sam sebi. Eto da negnjavim vise vidimo se ili do proleca cujeme se na forumu...

Pozzz

poz dobro dosao

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja