Darko 012 1032 Napisano Septembar 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je uslužan, drugar prodaje, a ja sam morao ovde sa vama da podelim, tj više da vam preporučim pošto je oglas i na Polovnim Automobilima jer je zaista dobar motor. Honda je 2004. godište prešla 59500km, registrovan do kraja Juna. U njegovom vlasništvu je već četiri godine, naravno na njega se vodi, prenos je obavezan. Nije je vozikao po gradu, isključivo duže vožnje. Pre nekih 1500km stavljene nove pločice, na početku sezone nove gume Dunlop Sportmax koje su i dalje kao nove. Od opreme ima svašta nešto: Givi visoki vizir, tri Givi kofera sa nosacima(top case sa rešetkom i poziciom u sebi), rol bar, raonik, zadnji blatobran, sedište podesivo po visini, maglenke, utičnica 12v, dva ključa. Lanac i lančanici su u dobrom stanju. Prodaje ga iz razloga zato što ga dugo ima i dosadio mu je malo a i hteo bi da kupi neki enduro motor (što sam i ja malo kriv ), nije ga cimao, nije se iživljavao ili slično, znači motor isključivo korišćen za touring. Cena je po meni realna i iznosi 3250 evra, podložna je manjoj korekciji. Sve informacije na broj 064/257-08-06 Marko. Motor je u Požarevcu. Promenio Septembar 23, 2021 član x-man 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7499 Napisano Septembar 23, 2021 Drug član, 3110 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...prelep. Priznajem, ja sam taj što se loži na zlatne felne. Puno pozdrava uz pesmu "Ciganin sam ali najlepši" 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Septembar 23, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jel hoće neko Fazera? Prelep primerak sa odličnom opremom. Definitivno moj sledeći izbor. Srećna prodaja. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Octobar 31, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, honda je i dalje aktuelna, cena je podlozna korekciji a motor je stvarno dobar a i meni treba drusto za offroad Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Motor i dalje aktuelanПослато са SM-A525F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...