Vidra Boy 2 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Sta da radim kada izgubim i original i rezervni kljuc od motora !? :( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod nekog kljucara da li moze nekako da izvuce kalup iz bravice pa da ti napravi kljuc ili druga bravica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan vecinom zvaki kljucar moze da ti odradi posao,mom drugu je jedan uzo za pravljenje kljuca po bravi 20 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi moram sutra videti vec sam se prepao, koliko moze da kosta nova bravica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi moram sutra videti vec sam se prepao, koliko moze da kosta nova bravica? Koji motor je u pitanju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 22, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nije kod kljuc, ako jeste onda u Sabac, 250e i da se odradi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nije kod kljuc, ako jeste onda u Sabac, 250e i da se odradi.. Otkud da to u Šapcu rade, ja sam mislio da tomo živi pošten svet ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan KTM 640 06 je u pitanju, ala ste me prepali. Nisam jeo ova 2-3 dana. Nasao sam ga, i odmah napravio jos 2 komada.:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 99 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Za ne daj boze, kod uvoznika uvek mozes po broju kljuca (drzati ga zapisanog), verovatno i po broju sasije da kupis drugi. I kostace sigurno manje od 250 eur. A postoje i kljucari koji to mogu da odrade po gornjim podacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...