MilovanB 1 Napisano Septembar 18, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kupio sam Hondu crf 450 covek mi je rekao da je 2005 ali da nije siguran, pa ako neko moze da mi kaze pomocu slike koje je i da li postoje neke stvari po kojim se razliku godista? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3060 Napisano Septembar 20, 2021 8-bit, 1889 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj oznaku na ramu, sa desne strane kod ležaja prednjih vila (između trouglova). Deseto slovo ili broj je godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilovanB 1 Napisano Septembar 20, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2004 godiste je, Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...