laband 162 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi Cev ф15 ili 16mm gvozdena potrebna za nosače bočnih kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan JEEP Komerc kod autobuske stanice u Karađorđevoj ulici, tu imaju sve vrste cevi, šipki i ostalog slišnog materijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi Cev ф15 ili 16mm gvozdena potrebna za nosače bočnih kofera Iz Lazarevca nije ti ni Cacak daleko. Imas prohromske cevi ф16 sa zidovima od (cini mi se 2 mm), duzine 6 m za oko 16€. Nalaze se na ulazu u Cacak od Preljine prema Cacku, sa desne strane, posle 1,5-2 km. U nazivu firme (upadljivo) imaju neki chrome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan znam gde je a imali negde čelična takva ista cev pošto ne znam kako bi se prohrom plastificirao i savio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Octobar 24, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Celicne nema nigde, a i ne treba ti takva Trazi crne bezshavne cevi za centralno grejanje 3/8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 3/8 je 17.2 mm , a meni treba 15mm ili u krajnjem slučaju 16 mm.Mora takva da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Octobar 24, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda srecno sa potragom, ako je nadjes javi mi da znam da i tako nesto moze da se nadje kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan danas sam našao kod mene u firmi 16mm bešavna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Octobar 24, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...