crni_vatreni 2 Napisano Septembar 16, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Borča/Nbg Motocikl: Suzuki GS500 E Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ne mogu nigde da nađem one držače od gume u koje se "ubodu" bočne plastike. Ove moje su popucale skroz. Na engleskom se to zove "fastening grommet", a najsličnije što sam kod nas našao zove se "uvodnica za kabal" i služi da se, kada se kabal provlači kroz karoseriju, isti ne trlja o lim. Tih uvodnica ima, ali ne u odgovarajućim dimenzijama. Fabrički, spoljni prečnik treba da je 26 mm, a unutrašnji 8 mm. Ima li neko ideju gde mogu da nabavim, a da nije iz inostranstva, ili neko ima iskustva sa "budženjem"? Imam par ideja, ali bih ipak prvo probao da rešim gospodski, da ume majstor da skine kad mu ostavim bajk. Fotke su ispod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Octobar 11, 2021 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Istu muku imao, na kraju porucio iz inostranstva jer kod nas nisam mogao da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...