ivandeka 194 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juče oko 13 h, u blizini restorana Lazić, nastradao momak iz Požege 83. god., vozio skuter Pjađo ka Ča. Kamion iz suprotnog smera preko pune linije počeo skretanje u levo i oduzeo mu prednost. Skuter udario u zadnji bočni deo i odbio se su suprotnu traku, gde ga je udario auto kone se kretao iza kamiona. Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Juce je i moj prijatelj poginuo na putu Paracin-Zajecar (cestobrodica). Preticao kamion ali nazalost lose procenio i naleteo na vozilo u suprotnom smeru. Nastradao motociklista na putu Zaječar-Paraćin WWW.BLIC.RS U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Zaječar-Paraćin, kod skretanja za selo Savinac, nastradao je vozač motocikla. Kako saznajemo, u nezgodi je, pored motocikla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14706 Napisano Septembar 14, 2021 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pocivao u miru Ovo samo kod nas ima, isprekidana u krivini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Pocivao u miru Ovo samo kod nas ima, isprekidana u krivini Vidjao sam i u mnogo ostrijim krivinima isprekidanu liniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4599 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam se ovog leta spuštajući se kolima u CG dosta često pitao kako je moguće da je isprekidana linija... Počivao u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...