sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 13, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/o-kradi-u-prnjavoru-oglasio-se-i-nacelnik-dosao-da-isproba-motocikl-pa-pobegao/7lyqzwb?utm_source=blic_naslovna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pare na sto burazeru pa probaj do mile volje! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista novo?! To je vec odavno praksa da se tako ukrade motocikl od naivnog prodavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 804 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Probao čovek i svideo mu se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17471 Napisano Septembar 13, 2021 Integrisan, 5155 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I nije zapamtio tablicu automobila bar? Koliko vidim pronadjen je pocinilac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne price ( legende u kranji motocikla ) na tu temu: Covjeku su ukrali NOV iz radnje Suzuki gsxr 750 na foru ostavljanja auta sa kljucevima kao zalog za motocikl dok musterija proba. Naravno ni musterije, a ni motocikla, a po obavjesti policije o kradji motocikla ista je samo ustanovila da je ostavljeni automobil isto ukraden. Prema tome vodite racuna kad prodajete motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mom dobrom drugaru se to desilo 91. u Bijeljini. Pocinilac iz Bgd-a, licno ucestvovao u agoniji pronalazenja i vracanja motora. Prica bukvalno za knjigu. Cuvajte se sumnjivih kupaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Kažu identifikovan je,znaju ko je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako ne dati coveku da proba motor i kako mu traziti kes svakako i da ti ostavi pare i ne vrati se dao si motor bez prenosa...Jako nezgodno i ako prodajes i ako kupujesПослато са M2004J19C помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Ivanrsvb je napisao: A kako ne dati coveku da proba motor i kako mu traziti kes svakako i da ti ostavi pare i ne vrati se dao si motor bez prenosa...Jako nezgodno i ako prodajes i ako kupujes Послато са M2004J19C помоћу Тапатока Pokusacu ti naci adresu lika iz Austrije, pa pitaj njega. Moj sin dogovorio kupovinu motora sa prodavcem 230km od Beca i da ce doci da proba motor i isplati dodgovoreni iznos preko telefona. Lik mu ladno rekao da ne moze da proba motocikl, vec da moze samo da plati i da ga vozi?! Naravno sin odustao od kupovine, pa umjesto CBF1000 kupio Z1000SX u Becu. Promenio Septembar 13, 2021 član Branko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu ti naci adresu lika iz Austrije, pa pitaj njega. Moj sin dogovorio kupovinu motora sa prodavcem 230km od Beca i da ce doci da proba motor i isplati dodgovoreni iznos preko telefona. Lik mu ladno rekao da ne moze da proba motocikl, vec da moze samo da plati i da ga vozi?! Naravno sin odustao od kupovine, pa umjesto CBF1000 kupio Z1000SX u Becu. Ne treba da mi nadjes niti me zanima da pitam...Samo naglas razmisljam prosto kako god okrenes nezgodna situacija, i ja sam prodao motor letos dolazili razni niti znas dal uopste i znaju da voze niti da li ce uzmu motor i odu...jos gore ostete nesto sta da radis posleПослато са M2004J19C помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Ivanrsvb U principu ja praktikujem kada dodje musterija da provjerim - ocjenim musteriju vizuelno i po prici da li cu mu dati motor da proba ili ne. Ako mi je nepouzdan predlozim mu da ga ja provozam na motoru da se uvjeri da je motor ispravan, ako procjenim da mogu imati povjerenje u kupca i dati motocikl na probu onda mu obavezno uzmem licnu kartu ( bio sam u prilici da mi daju kljuceve od kola sto nisam prihvatao iz vec napisanih razloga ) i uvijek prilikom prodaje imama uza sebe nekog od drugara kao svjedoka da sam mu dao ispravan i neostecen motocikl. Isplatu motocikla nikad ne uzimama na ruke vec vodim kupca u banku da uplati iznos na moj racun da bi eliminisao i tu vrstu prevare. Promenio Septembar 13, 2021 član Branko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5684 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Branko je napisao: Evo jedne price ( legende u kranji motocikla ) na tu temu: Covjeku su ukrali NOV iz radnje Suzuki gsxr 750 na foru ostavljanja auta sa kljucevima kao zalog za motocikl dok musterija proba. Naravno ni musterije, a ni motocikla, a po obavjesti policije o kradji motocikla ista je samo ustanovila da je ostavljeni automobil isto ukraden. Prema tome vodite racuna kad prodajete motocikle. a otkud im kljucevi od ukradenog? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 13, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bole37 je napisao: a otkud im kljucevi od ukradenog? Pa druze zamjenili bravu na autu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Branko said: @Ivanrsvb U principu ja praktikujem kada dodje musterija da provjerim - ocjenim musteriju vizuelno i po prici da li cu mu dati motor da proba ili ne. Ako mi je nepouzdan predlozim mu da ga ja provozam na motoru da se uvjeri da je motor ispravan, Tako je letos seo onaj klinac u NP sa likom sto mu prodaje motor i obojica poginuli. Ne kazem da ti ne znas da vozis ili da ces da divljas, vec da je lose resenje. Ja ne sedam na motor ni sa drugarima sto ih znam 15 god, a kamoli sa nekim kog prvi put vidim... Komsiji u ulici iznad su pre jedno 4-5 god dosli klinci da probaju neki motor, nije ni neki motor ni vrednost bila cena oko 1500e, pali sjebali motor, njima nije bilo nista, motor unisten i nista mu nisu dali, jurili se do suda. Strogo depozit u iznosu motora, pa ako ga vratis kakav si uzeo dobijes depozit nazad ako ti se ne svidja. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 13, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan postoji opasnost i da daš motor i tokom probe on se povredi i povredi nekog drugog.To je kolko znam krivično delo.Pre 20 godina liku koji radi u rusiji ukrali iz garaže stojaadina ubili pešaka i lik iz rusije išao u zatvor iako je za vreme tog događaja bio 3000 km daleko ali sud je ocenio da nije obezbedio vozilo.Meni to ništa nije jasno ali je bilo po svim novinama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan To je valjda samo u slucaju ako on nema dozvolu. Postoji i mogucnost da sedne sa mnom pozadi neko ko ne zna da se vozi, pa dodje do moje greske onda i padnemo, posle jos da me tuzi i da ga izdrzavam. Ima milion scenarija.. Svakako mi je bolja najbolja varijanta da dam nekome sam pa nek se vozi, dok je depozit kod mene u dzepu, nekako mi samo to uliva poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Ima svakakvih slucajeva,moze se debela knjiga napisati,i bez kraja...Moj drug je prodavao ranih '90-ih legendarnog BMW R 90 S.Kada je na kraju diigao ruke od prodaje,na vrata mu je dosao jedan kupac koji je bas zeleo da ga kupi.Sukob je nastao oko toga da kupac zeli motor a prodavac ne zeli vise da proda motor.U tom ubedjivanju i gubljenju vremena i zivaca ,kupac otkopcava jaknu i pokazuje pistolj,uz reci,"Vidi, druze,ja mogu i ovako da te ubedim!" Moj drug mu je odgovorio" da moze slobodno da puca,ako mu njegov bedni zivot predstavlja nesto,i da ce ga time osloboditi svih zivotnih muka i nevolja". Da li je takav oodgovor imao uticaj ili ne,tek, nesudjeni kupac se najzad okrenuo i otisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 13, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Našli ga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovome ni biciklo ne bi dao na probu (doduse nemam biciklo) a ne motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan J..o te ovaj da ukrade Suzu 1000 ?Ovaj ni spanaca nije jeo u zivotu.Dobro ga prevaspitati lopatom i to onom govnarom .Jeli Suza cela,pronadjena ? Promenio Septembar 13, 2021 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti daj motor na probnu vožnju….Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 661 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vid' šta uradi motoru... Papan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Bio je lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...