sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 12, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozač automobila uleteo u grupu motociklista, PA POBEGAO, muškarac zadobio teške telesne povrede WWW.BLIC.RS Jedan motorista je krenuo za vozačem automobila, ali je odustao i vratio se da ukaže pomoć drugarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8359 Napisano Septembar 13, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Jeb.nje keve u najavi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 13, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se nesto vise!?Sta uradi loodak?Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4818 Napisano Septembar 13, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Isao suprotnim smerom i pokosio ljude ... Uzas uzas uzas.. Malo je reči , objašnjenja ako ga ne uhvate i dobro ne kazne ... Katastrofa .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 13, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Suprotnim smerom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1280 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno , sta je u toj glavi umesto sivih celija ?!? A kolegama zelim brz i sto bezbolniji oporavak, i naravno nakon oporavka - mirnu ruku !!! Promenio Septembar 13, 2021 član Grnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2668 Napisano Septembar 13, 2021 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će ga naći... ne bi trebalo biti teško sa obzirom da su kamere kod Ade na svakom ćošku skoro. Stvarno čovek da ne poveruje više da i ovako nešto može da mu se desi. Brz oporavak kolegi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Septembar 13, 2021 (promenjeno) Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam išao pešaka, Zemun, Glavna ulica, oko 22:30-23h. Naišli su nekih 20-30 motora, uglavnom R. Ponašali su se kao kerovi pušteni sa lanca. Stadoše na semaforu, turiranja, otvoreni auspusi, blokada, provlačenja, kao pčele, majko moja.... start kao SBK da voze. Čudio sam se kako neko nije bacao saksije sa zgrada.... nadam se da su i njih kamere snimile.... Promenio Septembar 13, 2021 član srbac 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7723 Napisano Septembar 14, 2021 -, 1749 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Grnca je napisao: Nije mi jasno , sta je u toj glavi umesto sivih celija Spid... Pomesan verovatno sa nekim alkoholom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1947 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam išao pešaka, Zemun, Glavna ulica, oko 22:30-23h. Naišli su nekih 20-30 motora, uglavnom R. Ponašali su se kao kerovi pušteni sa lanca. Stadoše na semaforu, turiranja, otvoreni auspusi, blokada, provlačenja, kao pčele, majko moja.... start kao SBK da voze. Čudio sam se kako neko nije bacao saksije sa zgrada.... nadam se da su i njih kamere snimile.... Svako vece je tako…Evo, sad mi kroz ulicu jurcaju…Klinci, trenerke, air max, majice i to je to.Samo kaciga na glavi, nema ni rukavica…(Ja ne mogu da vozim bez rukavica)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...