Bishke 263 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sledece delove od Yamahe DT: -cilindar od DT 80 (30 eur) -klipa od DT sirina 50mm (30 eur) -korpa lamela sa pometacima i oprugama (40 eur) -blokovi motora i dekla od modela 125ccm i 80ccm (35 eur) -tocak 21 col sa enduro gumom i dobosem,viljushkama 35 mm i trouglovima (80 eur) -zadnji nogostopi odgovaraju za vise enduro modela (20 eur) -pumpa za ulje vise komada isto od DT-a (10 eur) -branik sa bocnom plastikom,plastikom oko hladnjaka i zadnjom plastikom (25 eur) -kurbla (5 eur) ima jos delova,cene mogu da se koriguju tako da narode kome shta treba nek izvoli... 064/274-1275 Ugljesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan imas li koju plastiku od modela 125ccm i trebao bi mi jedan automat koji stoji blizu stopa , iznad zadnjeg tocka od yamahe 125 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan od instlacije nemam nishta,samo bravicu bez kljuca ako to moze uopshte da se podrazume.Plastike imam samo od modela 80ccm,imam branik koji pase na 125 ili 600 bilo koji i bocnu plastiku.Poshto je tvoja yamaha 2000 god neverujem da ce ishta pasovati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...